Eveniment dedicat start-up-urilor Deep Tech & Defence în cadrul European Angel Investment Summit / 15-16 octombrie 2024, Bruxelles

Start-up-urile active în sectoarele Deep Tech și al tehnologiilor de apărare vor avea posibilitatea de a participa la sesiuni de tip ”pitch” și întâlniri de afaceri în cadrul evenimentului de afaceri ”European Angel Investment Summit”.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în calitate de punct local de contact Enterprise Europe Network – cea mai mare rețea de sprijin pentru afaceri și inovare – aduce în atenția start-up-urilor din domeniile Deep Tech și tehnologii de apărare, oportunitatea de a-și prezenta ideea de afaceri direct în fața unor business angels de top și a investitorilor prezenți la European Angel Investment Summit 2024, organizat în 15-16 octombrie, la Bruxelles.

European Angel Investment Summit este al doilea eveniment emblematic al EBAN (European Business Angels Network), care are loc în fiecare toamnă la Bruxelles, Belgia. Ediția 2024 va avea loc în perioada 15-16 octombrie, și în cadrul acesteia se așteaptă ca peste 500 de investitori, fondatori, stakeholderi din ecosistem și factori de decizie să se reunească pentru a sărbători 25 de ani de EBAN. Acest eveniment este un eveniment de afaceri de la care nu ar trebui să lipească business angels, investitori la început de drum, susținători ai antreprenoriatului sau al inovației în general.

Evenimentul EBAN este organizat în parteneriat cu Enterprise Europe Network, Comisia Europeană și Portalul InvestEU.

Cine poate aplica?

  • Start-up-uri în domeniile Deep Tech și tehnologii de apărare aflate în stadiul pre-seed, seed investments sau seria A
  • Companii cu runde de finanțări active care caută o investiție de capital de 200.000 – 2 mil EUR (sunt preferate start-up-urile deja susținute de investitori)
  • Companii cu sediul sau care operează în UE

Beneficii:

  • Bilete EAIS gratuite
  • Sesiune de tip ”pitch” pentru a vă prezenta ideea/start-up-ul în fața a sute de investitori
  • Vizibilitate și expunere crescută prin publicarea profilului companiei pe website-ul EAIS și campanii promoționale
  • Acces la zona de networking și posibilitatea de participare la întâlniri de matchmaking 1-1, facilitate de Portalul InvestEU
  • Acces la toate atelierele și sesiunile
  • Companiile selectate primesc bilete suplimentare și reduceri pentru echipa lor și au posibilitatea de a avea un stand expozițional

Start-up-urile interesate sunt invitate să aplice accesând următorul link https://ec.europa.eu/investeuportal/desktop/en/index.html până cel târziu în 15 septembrie 2024! Detalii privind instrucțiunile de aplicare sunt disponibile aici.

Sprijin și asistență: echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu informații suplimentare și sprijin pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Dumitrița Burduf, E-mail: dumitrita.burduf[at]adrcentru.ro.