Oportunități digitale in domeniul agroalimentar, forestier si al mediului – Online: 4 – 5 martie 2021

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, vă invită la un eveniment virtual în 4 și 5 martie 2021, 100% online și gratuit, organizat de Consorțiul DIVA, în cooperare cu Enterprise Europe Network. Evenimentul este destinat furnizorilor de instrumente și soluții digitale, precum și companiilor din Europa, din sectoarele agroalimentar, forestier și de mediu. Scopul este de a încuraja schimbul de cunoștințe și expertiză, de a informa cu privire la tendințele și tehnologiile viitoare și de a promova cooperarea de cercetare și dezvoltare, tehnică și de afaceri.

În calitate de organizaţie membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi inovare, Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regionala Centru, vă aduce la cunoștință oportunitatea de a participa la un eveniment online, în domeniul agroalimentar, forestier și de mediu, organizat în 4 și 5 martie 2021 de Consorțiul DIVA, în cooperare cu Enterprise Europe Network. Programul cuprinde conferințe și ateliere cu experți din sectoarele vizate și vor oferi participanților posibilitatea de a organiza întâlniri online B2B și de a identifica partenerii potriviți pentru proiectele lor de afaceri, tehnologie, cercetare și dezvoltare.

Proiectul DIVA își propune să ofere sprijin pentru dezvoltarea de noi lanțuri de valoare digitech industriale cu aplicații în sectoarele agroalimentar, forestier și de mediu. Mai exact, proiectul va sprijini IMM-urile inovatoare prin promovarea de noi colaborări trans-sectoriale și transfrontaliere, și le va îndruma pentru a-și consolida poziția pe piața europeană.

Cine ar trebui să participe:

  • Companii care oferă soluții TIC aplicate sectoarele agroalimentar, forestier și de mediu
  • Furnizori generali de instrumente și tehnologii digitale care doresc să dezvolte și să exploreze noi aplicații
  • Companiile agroalimentare, forestiere și de mediu care caută soluții digitale pentru a-și îmbunătăți afacerea
  • Părțile interesate, organizațiile și institutele de cercetare și dezvoltare active sau interesate din domeniile relevante.

 Avantajele participării:

  • Sunteți  la curent cu inovațiile actuale și tendințele viitoare
  • Vă îmbunătățiți rețeaua de afaceri
  • Identificați soluții eficiente la provocările cu care se confruntă compania dvs.
  • Puteți găsi noi parteneri de afaceri și tehnologie
  • Vă puteți prezenta produsele, tehnologiile, serviciile sau ideile de proiect

Cum puteți participa: Participarea la eveniment este gratuită, iar întâlnirile bilaterale se vor desfășura online si pot fi programate până in 5 martie 2021 pe platforma de Inregistrare.

Sprijin și asistență: echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistenţă și informaţii suplimentare pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Daniela Breazu, E-mail: daniela.breazu@adrcentru.ro.