Seminar „Posibilități de dezvoltare antreprenorială într-o comunitate de afaceri”

iNNoHiB – Incubatorul de Afaceri din Sfântul Gheorghe în colaborare cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, vă invită să participați în 19 iulie 2019, începând cu ora 12:00, la sediul incubatorului, str. Presei, nr. 4, Sfântu Gheorghe, la seminarul „Posibilități de dezvoltare antreprenorială într-o comunitate de afaceri”.

Seminarul se adresează tinerilor antreprenori, start-upurilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a afla cele mai noi informații referitoare la serviciile de sprijin pentru afaceri, dar și informații de bază cu privire la conceptul de inovare și modalitatea prin care inovarea poate deveni o practică managerială și un mod de dezvoltare a afacerii. Dintre prezentările ce vor fi susținute în cadrul seminarului enumerăm:

  • Poveste incubatorului de afaceri – Mátyus Enikő, coordonator incubator
  • Dezvoltarea afacerii prin inovare sustenabilă – Manuel Seuffert, IMP3rove Academy
  • Digitalizarea este o necesitate, dar de unde să începem? – Ionuț Țața, Iceberg+
  • Servicii de sprijin pentru afaceri oferite de rețeaua Enterprise Europe Network – Emil Toma, ADR Centru

Seminarul beneficiază de susținere din partea rețelei Enterprise Europe Network – cea mai mare rețea europeană de sprijin pentru dezvoltarea afacerilor.

Având în vedere că numărul de locuri este limitat vă rugăm să vă confirmați participarea la eveniment, la emailul emil.toma[at]adrcentru.ro, până în 16 iulie 2019 – ora 16.00.

Informații suplimentare cu privire la acest eveniment pot fi solicitate la: ADR Centru: persoană de contact Emil Toma Email: emil.toma[at]adrcentru.ro, telefon 0358 401 276, Interior 465.

Vă mulțumim și așteptăm cu interes confirmarea participării dumneavoastră!

Documente

Agenda iNNoHUB