ADR Centru – Misiune si valori

Dorim sa fim o organizatie care sa asigure performanta in planificarea, programarea si implementarea fondurilor alocate dezvoltarii Regiunii Centru.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru exista pentru a contribui la dezvoltarea durabila si echitabila a Regiunii prin inlaturarea disparitatilor si dezechilibrelor dintre zonele regiunii, in folosul locuitorilor ei.

Comunitatile din Regiune isi identifica si isi definesc impreuna, drumul lor spre prosperitate. Se asteapta de la noi sa fim o organizatie orientata spre performanta intr-o regiune dezvoltata, atractiva pentru a trai, a investi si a munci.

In totala transparenta si deschidere, rolul nostru este de a pune in practica planurile si strategiile concepute in parteneriat, de a contribui si utiliza eficient resursele financiare si umane in asistarea comunitatilor din Regiunea Centru, precum si de a atrage noi resurse. Dorim sa cooperam cu toti cei care, in orice fel, pot si vor sa influenteze drumul nostru, al tuturor. Vrem sa-i ascultam intotdeauna pe cei pentru care existam si activam si asupra carora se reflecta consecintele actiunilor noastre.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru apartine locuitorilor Regiunii si suntem obligati in fata comunitatilor, a reprezentantilor acestora reuniti in Consiliul pentru Dezvoltare Regionala Centru si a partenerilor contractuali.

Actiunile noastre sunt destinate oamenilor si sunt realizate impreuna de o echipa loiala scopurilor propuse si decisa sa se implice pentru binele comunitatii. In activitatea noastra trebuie sa se regaseasca profesionalismul, calitatea si onestitatea intr-un mediu care stimuleaza invatarea continua.