Infotelegramă nr. 5 – Propunere program activitate a reprezentanților Landului Brandenburg – anul 2023

Infotelegrama nr. 5 Program activitate a reprezentanților Landului Brandenburg (DE)-Regiunea Centru (RO) pentru anul 2023,pe baza mandatului atribuit de Ministerul Finanțelor și pentru Europa al Landului german emis în octombrie 2022 Misiune/ Obiective Activitatea ofițerilor de parteneriat între Landul Brandenburg și Regiunea Centru (PSB) în calitate de reprezentanți ai intereselor acestui Land în Regiunea Centru face parte din conceptul dezvoltat continuu de Guvernul Landului de stat cu următoarele puncte:

Infotelegramă nr. 4 – Activitatea de parteneriat în trim. IV 2022

Activitățile din perioada de raportare în detaliu (în ordine cronologică): Organizarea și sprijinirea delegaților româno-moldovenești în proiectul UE (EU4BCC) în 3 și 4 octombrie 2022. Proiectul este unul trilateral între România (Regiunea Centru), Germania (Landul Brandenburg) și Moldova (Regiunea Centru):

Infotelegrama Nr. 3

In perioada martie 2010 – septembrie 2012 Reprezentantul pentru chestiuni de parteneriat bilateral Brandenburg – Regiunea Centru a avut activitati mutiple referitoare la dezvoltarea regionala si imbunatatirea cooperarii bilaterale, prin schimburi de experti si misiuni economice germane in Romania, printre cele mai importante evenimente organizate in comun fiind participarea Regiunii Centru la Zilele Landului Brandenburg in 2010 si 2012. De asemenea, in 2010 o Delegaţie oficială a preşedinţilor şi reprezentanţilor Consiliilor Judeţene din Regiunea Centru a vizitat Landul Brandenburg la invitaţia Primului Ministru, domnul Matthias Platzeck.

Detalii

Infotelegrama Nr. 2

Iunie 2009
Coparticipare la organizarea unui eveniment intitulat „Seara romaneasca” in cadrul Cameri de Industrie si Comert de la Potsdam, eveniment la care a participat si noul consul al Romaniei in Germania, domnul Lazar Comanescu.
Prezentare facuta de catre Responsabilul de Parteneriat privind posibilitatile si conditile din Romania pentru a avea succes in afaceri. La acest eveniment au participat 60 de persoane (Foto 1 – Prezentarea in presa locala a evenimentului).

Detalii

Infotelegrama nr. 1

17 Noiembrie 2008 – Prezentare oficiala a „Reprezentantului pentru Parteneriat“ la Potsdam;
Conferinta de presa si prezentare la nivelul tuturor Ministerelor apartinatoare Guvernului Landului Brandenburg

Detalii