Rubrica PUBLICATII REGIONALE cuprinde o serie de buletine informative editate de catre Serviciul de Relatii Publice in colaborare cu celelalte departamente ale Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru, in vederea diseminarii de informatii publicului tinta sau celui general. Publicatiile contin informatii specifice pe departamente, informatii de interes general destinate publicului larg, informatii specifice in domeniul accesarii fondurilor europene, oportunitatile de finantare existente la nivelul Regiunii Centru sau orice alte informatii de utilitate publica care prezinta interes.

Revista – Focus Regio Centru

In cadrul Revistei Focus Regio Centru prezentam celor interesati cele mai importante evenimente care au avut loc in luna precedenta aparitiei publicatiei, pentru a-i tine la curent pe cei interesati cu evolutia programului REGIO in Regiunea Centru.

Detalii

Pliante REGIO Centru

Pliantele editate de catre ADR Centru in cadrul materialelor de informare si publicitate pentru REGIO isi propun sa aduca in atentia celor interesati informatii de baza referitoare la conceperea, elaborarea, definitivarea si depunerea unor proiecte spre finantare nerambursabila prin Programul Operational Regional.

Detalii

Brosura Proiecte REGIO Centru

Publicatia Proiecte Regio Centru este o brosura destinata promovarii proiectelor contractate in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013, material in care sunt descrise o informatii relevante referitoare la proiectele REGIO care pot sa se transforme in initiative de succes pentru dezvoltarea Regiunii Centru.

Detalii

Newsletter – Focus Regio CENTRU

Focus Regio este un newsletter adresat celor interesati de finantarile nerambursabile destinate dezvoltarii regionale din Regiunea CENTRU.

Detalii