La care dintre apelurile de proiecte (active sau care vor fi lansate) se încadrează firmele de construcții? – solicitare transmisă de Bursa Construcțiilor

Firmele care activează în domeniul construcțiilor sunt eligibile în cadrul apelurilor adresate mediului privat. Precizam ca PR Centru se adresează investițiilor productive din mediului privat prin două apeluri de finanțare.

Prin Intervenția 1.4.1. – Investiții tehnologice în IMM-uri, beneficiarii eligibili sunt microîntreprinderile pentru care locația de implementare este situată în mediul urban și întreprinderile mici și mijlocii pentru care locația de implementare este situată în mediul urban și rural. Prin Intervenția 1.4.2. – Scale-up pentru start-up-uri și microîntreprinderi, beneficiarii eligibili sunt microîntreprinderile pentru care locația de implementare este situată în mediul urban, inclusiv microîntreprinderile nou înființate (start – up).

Pentru Intervenția 1.4.1 apelul a fost deschis pentru depunerea de proiecte în perioada 11.12.2023 -12.02.2024. Pentru Intervenția 1.4.2 apelul este deschis pentru depunerea de proiecte în perioada 20.02.2024 -20.05.2024, ora 12:00. Situația proiectelor depuse la nivel de program poate fi consultată la https://www.regiocentru.ro/situatie-proiecte-depuse/.

În același timp, pentru cei interesați să primească informații de actualitate și în timp, ADR Centru a lansat aplicația PRoCentru, disponibila pe iOS și Android, prin care noutățile încărcate pe platformele online ADR Centru ajunge instant și la abonați.