Ce așteptări generale aveți de la proiectele prin PNRR? Există vreun domeniu în care să fiți implicați pe proiectele prin PNRR? – solicitare transmisă de Bursa Construcțiilor

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru a venit în sprijinul celor interesați și a pregătit o secțiune specifică dedicată Planului Național de Redresare și Reziliență al României pe site-ul www.adrcentru.ro. Ținând cont de faptul că s-au lansat tot mai multe priorități de investiții din cadrul PNRR, demersul ADR Centru a avut ca scop centralizarea informațiilor din mai multe surse, astfel încât mai ales reprezentanții administrației publice locale să fie informați corect și la timp despre oportunitățile de finanțare din cadrul acestui Program.

Aceste demersuri au fost realizate pentru a susține creșterea gradului de informare al cetățenilor și publicului țintă cu care lucrează ADR Centru. Noi furnizăm în acest moment informații privind apelurile lansate, eligibilitatea cheltuielilor și condițiile de finanțare, furnizând și detalii privind corelarea între strategiile locale de dezvoltare și cerințele noilor programe de finanțare europeană.