ADR CENTRU va invită la Evenimentul de brokeraj internaţional, organizat sub egida Enterprise Europe Network, în cadrul Târgului Internaţional EXPOWOOD 2013

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, în colaborare cu Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, EURESEARCH din Elveţia şi Catt Innovation Management GmbH din Austria, organizaţii ale Enterprise Europe Network, organizează la Braşov, în perioada 22-24 mai 2013, un eveniment de brokeraj internaţional în domeniul industriei lemnului şi exploatării forestiere. Evenimentul va fi găzduit în cadrul celei de-a 13-a ediţii a Expoziţiei Internaţionale din Industria Lemnului şi Exploatării Forestiere – EXPOWOOD 2013, și va avea loc în Sala de Expoziţii Roman din Braşov.

Participarea firmelor din domeniu în cadrul evenimentului de brokeraj este gratuită, oferindu-le o serie de avantaje, dintre care cel mai important este reprezentat de contactul direct cu un număr mare de firme cu tradiţie în domeniul lemnului, din ţări precum Austria, Cehia, Elveţia, Germania, Polonia şi, nu în ultimul rând, România. Alte avantaje ale întâlnirilor bilaterale din cadrul evenimentului de brokeraj constau în posibilitatea identificării de potenţiali parteneri de afaceri şi/sau transfer tehnologic, promovarea proprie ca potenţial partener de afaceri sau analiza cererii şi a ofertei de pe piaţa internă şi externă, aceste elemente contribuind la îmbunătăţirea strategiei companiei sau a planului său de afaceri.

Lista firmelor străine și românești înscrise la EXPOWOOD precum și profilul acestora pot fi consultate la adresa: http://www.adrcentru.ro/Detaliu.aspx?t=Expowood2013RO. Înscrierea la evenimentul de brokerage pentru programarea de întâlniri de afaceri cu firmele străine participante la Târgul EXPOWOOD se poate realiza prin completarea formularului de înregistrare pe care îl găsiți la adresa de mai sus sau contactându-ne direct la tel. 0358 401276, interior 461 – 465, persoane de contact: Andreea Potinteu, expert programe și Emil Toma expert programe ADR CENTRU.

Pentru informații suplimentare privind serviciile de sprijin de care puteți beneficia prin intermediul rețelei Enterprise Europe Network, reprezentată în Regiunea Centru de consorțiul BISNet Transylvania, puteți contacta experţii ADR Centru la tel: 0358 401 276, int. 462, e-mail: office@adrcentru.ro sau direct la sediul ADR Centru, Alba Iulia, Str. Decebal, nr. 12. Website: www.bisnet-transylvania.ro