CINE ESTE INTERESAT, ESTE INVITAT SA AFLE MAI MULTE!

Multa lume are idei indraznete si fiecare viseaza la modalitatile de a le pune in practica, prin intermediul finantarilor nerambursabile. Si, pentru ca tot mai multa lume vorbeste despre fonduri europene, instrumente structurale si programe operationale, acum ideile valoroase pot fi evaluate, in direct si in fata specialistilor!

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL) ii asteapta pe toti cei care au o idee de proiect finantabil prin Programul Operational Regional sa afle mai multe despre modul cum se pot obtine fonduri europene nerambursabile prin programul REGIO.

Pentru a gasi cele mai bune cai de comunicare a oportunitatilor de finantare, Autoritatea de Management a Programului Operational Regional, din cadrul MDLPL, a decis sa organizeze, in perioada 21 octombrie – 28 noiembrie 2008, opt evenimente tip atelier de lucru. Aceste manifestari, gandite sub forma unei prezentari multimedia a proiectelor deja finantate din fonduri Phare, isi propun sa prezinte exemple de bune practici potentialilor beneficiari ai proiectelor de dezvoltare regionala finantabile prin Programul Operational Regional REGIO, in fiecare dintre cele opt regiuni de dezvoltare ale Romaniei.

Pentru Regiunea Centru, evenimentul va avea loc vineri, 31 octombrie 2008, incepand cu ora 10.00, in Sala de „Tonitza” a Hotelului Continental din Tirgu Mures (situat in Piata Teatrului, nr. 6).

Organizatorii, specialistii MDLPL, in colaborare cu expertii MediaOne Bucuresti si cei ai Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru, isi propun sa ofere cele mai pertinente raspunsuri la intrebarile potentialilor beneficiari ai programului REGIO, destinat dezvoltarii regionale durabile. Acest lucru va fi realizat inclusiv prin discutii cu beneficiarii unor proiecte de succes, deja finantate din surse europene, prin programele Phare. Agenda evenimentului include prezentarea unei expozitii care cuprinde o parte dintre ideile valorificate cu fonduri europene in folosul regiunii si stabilirea unor oportunitati prin contactul direct dintre potentialii solicitanti de finantare si cei care au acumulat experienta in acest domeniu. Ulterior, domnul Laszlo Borbely – ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor – va modera un atelier de lucru in cadrul carora se vor dezbate oportunitatile de finantare prin Programul Operational Regional la nivelul Regiunii Centru.

In aceste conditii, toti cei care au curaj si incredere in faptul ca ideile lor pot asigura dezvoltarea Regiunii Centru, au un motiv de a participa la Atelierul de lucru pentru REGIO, care va avea loc vineri la Tirgu Mures!
Alba Iulia, 29.10.2008