Concurs foto ”Locuri de munca pentru Europa – Europa pentru locuri de munca”

Concursul foto ”Locuri de munca pentru Europa – Europa pentru locuri de munca” este deschis pana in 30 iunie 2014 si se adreseaza tuturor fotografiilor amatori in varsta de minimum 18 ani, rezidenti ai UE.

Aceasta campanie se inscrie in campania de ocupare a fortei de munca in randul tinerilor, desfasurata in 2013, de Grupul PSE al Comitetului Regiunilor. Toti fotografii amatori sunt invitati sa surprinda diversitatea realitatilor si a aspiratiilor legate de locurile de munca din Europa, prin intermediul artei fotografice. Pentru a le oferi participantilor idei, o sursa de inspiratie le sta la dispozitie pe site-ul internet al initiativei (bit.ly/jobs4eu)

Comitetul Regiunilor, prin Grupul PSE, anunța organizarea unui concurs foto ai cărui castigatori vor fi recompensati printr-o vizita la Bruxelles si material fotografic in valoare de maxim 2000 euro.

Pentru mai multe informatii sau pentru a vedea cum puteti transmite fotografiile accesati link-ul http://pes.cor.europa.eu/Meetings/Events/Pages/jobs-for-europe.aspx#.U4W4-fmSx2c