Concurs proiecte in cadrul conferintei ”Cities of tomorrow”

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana ii invita pe cei care doresc sa participe la cea de-a cincea editie a conferintei ”Cities of Tomorrow” – eveniment de top ce reuneste mediul de afaceri cu administratia locala si centrala, arhitecti, urbanisti si societatea civila din Romania. Evenimentul ofera o varietate bogata de prezentari, mese rotunde interactive, un market place de proiecte si solutii de dezvoltare urbana si nu in ultimul rand o buna ocazie pentru networking. Invitati de marca la nivel international vor dezbate tematica Romaniei competitive.

Cities of Tomorrow 2017 este dedicat competitivitatii urbane si regionale in vederea stimularii unei dezvoltari durabile a oraselor si regiunilor Romaniei. Promovarea cu succes a unui oras sau a unei regiuni presupune colaborarea performanta a tuturor partilor interesate, fiind un factor decisiv pentru o dezvoltare eficienta. Temele incluse in aceasta conferinta sunt: dezvoltare economica competitiva, sarcinile si rolurile actorilor politici si din mediul de afaceri, dezvoltarea infrastructurii urbane si rurale, aplicatii municipale si managementul oraselor (utilitati publice, parcare publica, managementul traficului), zone centrale si istorice ale orasului, integrarea periferiilor oraselor, eficienta energetica

Conferinta este conceputa pentru a oferi informatii utile si noi perspective pentru: primarii, managerii orasului, reprezentanti ai agentiilor de dezvoltare regionala si a zonelor metropolitane, reprezentanti ai consiliilor oraselor si judetelor, companiile private romanesti si straine, profesionistii din domeniul planificarii urbane cat si arhitectii urbanisti, investitorii imobiliari si dezvoltatorii interesati pentru/sau cu sediul in Europa de Sud-Est,profesionistii din domeniul imobiliar, reprezentantii camerelor de comert si industrie, reprezentantii clusterelor industriale, furnizorii de tehnologie, companiile de utilitati urbane si infrastructura, ONG-urile, profesionistii din domeniul bancar. Evenimentul va avea loc in data de 28 Martie 2017 in Bucuresti, Romania. Cei care doresc sa participe cu un proiect sau mai multe, trebuie sa completeze pentru fiecare proiect participant formularul anexat.

LIMBA conferintei: engleza-romana, cu traducere simultana
Taxa de participare: 120 euro + TVA/persoana.
Participantii inregistrati pana la data de 10.02.2017 vor primi un discount de 20%
*Un discount suplimentar de 20% pentru membrii Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane
**Un discount suplimentar de 10% pentru membrii organizatiilor partenere CCIRG.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa contactati:
Ruxandra Dumitrescu, +40 21 207 91 48, dumitrescu.ruxandra@ahkrumaenien.ro
Ilinca Pandele, tel: +40 21 207 91 17, pandele.ilinca@ahkrumaenien.ro