Conferinta Internationala si Misiune Economica organizate la Tirgu Mures in domeniul energiei regenerabile

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru alaturi de Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, organizatii membre Enterprise Europe Network, va invita sa participati la Conferinta Internationala „Utilizarea Surselor de Energie Verde pentru un Viitor Sustenabil si Curat in Romania si Ungaria” organizata marti, 2 iulie 2013, cu incepere de la orele 09:45, la Multinvest Business Center Tirgu Mures, strada Aurel Filimon nr. 19A. Conferinta este organizata in colaborare cu Asociatia Incubatoarelor si Centrelor de Afaceri din Romania (AICAR) si Asociatia Parcurilor Industriale, Tehnologice, Stiintifice si a Incubatoarelor din Romania (APITSIAR).

Evenimentul, care se inscrie in programul de activitati promovat de Enteprise Europe Network prin consortiul BISNet Transylvania, se adreseaza cu preponderenta firmelor din Transilvania al caror profil de activitate se leaga de domeniul energiilor verzi si care, cu acest prilej, vor avea ocazia sa participe si la intalniri de afaceri cu firme de profil din Ungaria prezente la eveniment. Printre temele ce urmeaza a fi dezbatute in cadrul Conferintei se numara: proiecte in domeniul energiei verzi, planuri de actiune in domeniul energiei sustenabile, producerea si valorificarea biomasei, prezentarea unor modele de succes – clustere – structuri economice pentru asigurarea unei dezvoltari durabile. Conferinta este realizata in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din judetele Hajdu-Bihar si Fejer, Ungaria, care vor organiza si o misiune economica in Transilvania pentru firme membre cu activitate in domeniul energiei verzi, cu scopul realizarii unui schimb de idei si experienta si pentru facilitarea de intalniri de afaceri intre firme de profil din cele doua tari. Firmele din Ungaria care vor participa la aceste doua evenimente sunt descrise in tabelul atasat la finalul invitatiei.

Cei interesati sunt invitati sa confirme participarea pana in data de 30 iunie 2013, la coordonatele de contact: Tel: 0358-401.276, int. 462, Fax: 0258-818.613, E-mail: office@adrcentru.ro, andreea.potinteu@adrcentru.ro, persoana de contact: Andreea Potinteu, Expert Programe, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, Alba Iulia, Str. Decebal, Nr. 12, Cod postal 510093, Jud. Alba. Agenda Conferintei si Formularul de inregistrare sunt atasate mai jos.