Corrigendum nr. 3 la Ghidul solicitantului aferent Acțiunii 5.1 – Investiții în modernizarea infrastructurii rutiere de importanță regională pentru asigurarea conectivității la rețeaua TEN-T

ADR Centru, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul ’’Regiunea Centru’’ (PR Centru), a emis Corrigendum-ul nr. 3 la Ghidul solicitantului aferent Acțiunii 5.1 –  Investiții în modernizarea infrastructurii rutiere de importanță regională pentru asigurarea conectivității la rețeaua TEN-T.

Principalele modificări prevăzute de Autoritatea de Management pentru Programul ’’Regiunea Centru’’ (PR Centru), în cadrul Corrigendum-ului nr. 3 la Ghidul solicitantului aferent Acțiunii 5.1 –  Investiții în modernizarea infrastructurii rutiere de importanță regională pentru asigurarea conectivității la rețeaua TEN-T, vizează prelungirea perioadei de depunere a cererilor de finanțare, până la data de 14.11.2024.

Toate documentele aprobate  se regăsesc accesând link-ul aferent Acțiunii 5.1 –  Investiții în modernizarea infrastructurii rutiere de importanță regională pentru asigurarea conectivității la rețeaua TEN-T.