Curs de instruire pentru specialiști, structuri de sprijin și IMM-uri din sectorul lemnului şi mobilei, 22-24 octombrie 2013, Sibiu

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în colaborare cu CATAS – instituţie recunoscută ca lider în domeniul cercetării aplicate în industria lemnului şi a mobilei în Italia, Institutul de Cercetări Forestiere din Slovenia, Centrul Tehnologic din Pordenone, Italia, vă invită la cursul de instruire dedicat structurilor de sprijin (institute de cercetare, universităţi, camere de comerţ, asociaţii de producători, clustere etc) pentru firmele care activează în industria lemnului şi a mobilei, dar şi IMM-urilor.

Cursul va fi susţinut de experţi de la Institutul CATAS din Italia şi va aborda teme precum: materiale inovative în fabricarea mobilei, soluții tehnice moderne pentru protejarea mecanică şi chimică a mobilierului, design-ul şi funcţionalitatea mobilei etc.

Cursul de instruire va avea loc la Sibiu, în perioada 22-24 octombrie 2013, conform agendei ataşate. Acest eveniment se înscrie în seria acţiunilor dedicate creșterii capacităţii structurilor de sprijin din domeniul lemnului de a acorda servicii de specialitate, cu un grad ridicat de inovare, care să crească competitivitatea IMM-urilor din acest sector.

Participarea la curs este gratuită. Având în vedere numărul limitat de locuri, vă rugăm să confirmați participarea la eveniment până cel târziu în data de 11 octombrie 2013, prin completarea formularului de înregistrare ataşat. Formularul va fi transmis la adresa de e-mail: laurentiu.david@adrcentru.ro si office@adrcentru.ro , persoană de contact Laurenţiu David.

Proiectul ID:WOOD, ”Clustering knowledge, Innovation and Design in the SEE WOOD sector”, este finanțat în cadrul Programului de Cooperare Transnațională Sud Estul Europei și implementat la nivelul Regiunii Centru de către Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru. Obiectivul principalul al proiectului îl constituie promovarea si sprijinirea competitivității IMM-urilor în sectorul prelucrării lemnului în spațiul Sud Est European. Mai multe detalii despre evenimentele şi cursurile organizate pentru clusterele şi structurile de sprijin ale IMM-urilor din sectorul lemnului şi a mobilei găsiţi pe site-ul proiectului ID: WOOD http://www.idwood.eu/.