Evenimente de afaceri în domeniul mobilității sustenabile, a soluțiilor de trafic, a transportului public si logisticii | Cluj Napoca și București, 20-23 ianuarie 2020

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru aduce în atenția întreprinderilor și instituțiilor din Regiunea Centru oportunitatea de a participa la evenimentele de afaceri cu tema mobilității sustenabile, a soluțiilor de trafic, a transportului public și logisticii, organizate de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK Romania), în perioada 20-23 ianuarie 2020 la Cluj-Napoca și București.

Evenimentele sunt finanțate de Ministerul Federal al Economiei și Energiei (BMWi) din Germania și se adresează firmelor românești și germane interesate să dezvolte afaceri bilaterale în domeniul mobilității urbane și logisticii având ca scop promovarea pe plan local a serviciilor și produselor germane din acest domeniu. Zece firme germane active în domenii precum dezvoltarea de hardware și software pentru trenuri, telecomunicații, electromobilitate și car sharing, transformarea vehiculelor comerciale, sisteme de semnalizare, logistică și transport vor fi prezente în cadrul acestor evenimente cu scopul de a-și prezenta produsele și serviciile și de a iniția cooperări cu firme si instituții romanești.

Experții germani și români și reprezentanți ai mediului de afaceri din cele două țări vor aborda tema mobilității urbane a soluțiilor de trafic și a logisticii din România și din Germania. Discuțiile se vor desfășura pe parcursul a două zile în cadrul următoarelor evenimente:

  • Bursă de cooperare (întâlniri b2b), Cluj Napoca, 21 ianuarie 2020
  • Bursă de cooperare (întâlniri b2b), București, 22 ianuarie 2020
  • Simpozion cu tema ”Mobilitate durabilă, soluții de trafic, transport public și logistică”, București, 22 ianuarie 2020

Participarea la evenimentele de afaceri care vor fi organizate la Cluj Napoca și București este gratuită. Organizațiile din România interesate să participe la întâlniri de afaceri cu firmele germane prezente sunt invitate să se înregistreze completând formularul de mai jos.

Informații suplimentare privind aceste evenimente pot fi obținute accesând website-ul Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană, https://www.ahkrumaenien.ro/ro/.