Informare privind măsurile adoptate de ADR Centru pentru prevenirea răspândirii epidemiei COVID-19, actualizate

UPDATE – Având în vederea Decretarea Stării de Urgență la nivel național și Ordonanțele militare adoptate de MAI, în contextul amplificării efectelor epidemiei cu virusul SARS-CoV-2 (ce provoacă boala COVID19 sau ”Noul coronavirus”), Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru transmite publicului țintă interesat direct de activitatea Agenției:

  • Activitatea Agenției pentru Dezvoltare Regională CENTRU se desfășoară în condiții care vizează INTERZICEREA interacțiunilor directe între persoane, în vederea reducerii la maxim a posibilităților de transmitere a oricăror infecții.
  • În sediul central ADR Centru din Alba Iulia (în oricare din clădirile de pe str Decebal sau P-ța Consiliul Europei) sau în sediile Birourilor județene ale ADR Centru ACCESUL ESTE INTERZIS, fiind permisă doar INTRAREA ÎN ZONA RECEPȚIEI a curierilor sau poștașilor, A UNEI SINGURE PERSOANE O DATĂ.
  • ADR Centru a amânat/reprogramat toate vizitele pe teren pe toată perioada instituirii Stării de urgență în România.
  • În perioada menționată mai sus sunt suspendate toate audiențele și se vor amâna toate întâlnirile de lucru prevăzute.
  • Aceste măsuri se aplică cel puțin în perioada menținerii Stării de Urgență, cu posibilitatea de prelungire, în funcție de situația sanitară de la nivel national.
  • Rugăm toți cetățenii care doresc să contacteze ADR Centru să utilizeze metodele de contact electronice (E-mail, platforma MySMIS), telefonice, curieratul sau poșta. Depunerea oricăror documente se poate face prin fax, online (prin intermediul platformei MySMIS sau e-mail), prin curierat sau poștă.
  • Informaţii generale în domeniul finanțărilor nerambursabile și al programelor europene coordonate la nivel regional de ADR Centru, pot fi obţinute prin e-mail, fax sau apel telefonic, conform datelor de contact ale ADR Centru. Totodată, informaţii în scris pot fi obţinute de toate persoanele interesate prin intermediul formularului de contact disponibil pe paginile web coordonate de ADR Centru (adrcentru.ro, www.regio-adrcentru.ro și www.europe-direct@adrcentru.ro).
  • De asemenea, persoanele interesate de obținerea de materiale de informare pe teme europene, pot solicita acest lucru prin e-mail, fax sau în scris, prin transmiterea unei solicitări în acest sens prin intermediul formularului de contact.

Datele de contact ale ADR Centru sunt publicate si pe paginile web www.adrcentru.ro , www.regio-adrcentru.ro și www.europedirect-adrcentru.ro :

Telefon: 0040258-818616; Fax: 0040258-818613

E-mail: office@adrcentru.ro, relatii_publice@adrcentru.ro

Pentru evitarea transmiterii infecțiilor cu virusul SARS-CoV2, cunoscut cu denumirea de ”noul coronavirus” recomandăm respectarea strictă a măsurilor de igienă personală, conform reglementărilor publice și vă rugăm să folosiți cât mai mult mediul on-line pentru interacțiunea cu reprezentanții instituțiilor publice.

Detalii privind prevenirea infecțiilor cu noul coronavirus (SARS-CoV-2) puteți regăsi aici: http://www.mai.gov.ro; http://www.dsu.mai.gov.ro și http://www.stirioficiale.ro

http://www.adrcentru.ro/

http://www.regio-adrcentru.ro/

http://www.europedirect-adrcentru.ro/

http://www.centruregion.com/