Invitatie la Targul Aerospace-2018 din Romania

Invitatie la Targul Aerospace-2018 din Romania

Cea de a doua ediție a Aerospace Meetings Romania se va desfășura intre 13 si 15 februarie la Bucuresti, Romexpo, în paralel cu Automotive Manufacturing Meetings Romania.
Aerospace Meetings Romania este primul eveniment de întâlniri de afaceri dedicat industriei aeronautice, aerospațiale si de apărare organizat in Romania. Prima ediție, din anul 2017, s-a bucurat de un succes important, atrăgând participarea unor companii internaționale de prestigiu. La prima editie au participat 130 de companii din 15 tari si au fost organizate 1 300 de intalniri de afaceri intre furnizori si cumparatori.
Lista participantilor la precedenta editie poate fi consultata la
http://romania.bciaerospace.com/images/2016/Aerospace_meetings_romania_2016_participants_List.pdf
dintre care putem nominaliza
AIRBUS GROUP, AIRBUS HELICOPTERS, STELIA AEROSPACE, PREMIUM AEROTEC, GROUPE LATECOERE, DASSAULT AVIATION, THALES ALENIA SPACE, AERO VODOCHODY AEROSPACE AS, SONACA, NOVAE AEROSPACE, MT AEROSPACE AG, ISRAEL AEROSPACE INDUSTRIES, AEROSTAR, ROMAERO, AVIOANE CRAIOVA, GE-UNISON, DEDIENNE ROMANIA, TURBOMECANICA, IAR BRASOV.

Cea de-a doua ediție a evenimentului este organizată sub egida Ministerului Economiei și Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, cu sprijin din partea InvestRomania, OPIAR, Camera de Comert si Industrie a Romaniei și al ADR Centru.

Inscrierea la eveniment este obligatorie. Exista 2 profiluri pentru participanti:
CUMPARATORI

Companii purtatoare de proiecte sau in cautare de noi furnizori, reprezentati ai departamentelor de: Achizitii, Aprovizionare, Productie, R&D, Inovare etc
http://romania.bciaerospace.com/images/2018/Downloads/Aero_Buyers_form.pdf (formular)
sau online: http://meetings.bciaerospace.com/romania/2018/signup.php
FURNIZORI
Companii care oferă soluții, servicii sau produse pentru industria automotive, reprezentanti ai departamentelor: Vanzari, Marketing, Business Development etc
http://romania.bciaerospace.com/images/2018/Downloads/Aero_Romanian_registration_form.pdf (formular) sau online:
http://meetings.bciaerospace.com/romania/2018/signup.php
Noutatea acestei editii este organizarea in paralel a evenimentului Automotive Manufacturing Meetings Romania (13-15 februarie 2018, Bucuresti, Romexpo), care este un forum international pentru industria automotive bazat pe intalniri de afaceri intre cumparatori si furnizori.
Brosura automotive: http://romania.automotivemeetings.com/images/downloads/automotive-meetings-romania-2018-brochure.pdf
Inscriere automotive: http://romania.automotivemeetings.com/index.php/registration
Website automotive: http://romania.automotivemeetings.com/index.php

Organizator
Organizatorul evenimentelor este compania franceză advanced business events (abe – www.advbe.com) organizatorul seriilor de evenimente Aerospace Meetings și Automotive Meetings peste tot în lume.
Prin marca, BCI Aerospace, abe organizează evenimente de prestigiu precum Aeromart Toulouse, Aeromart Montréal, Aeromart Nagoya, Aeromart Korea, Aeromart Summit Tianjin, cât și evenimentul A&DSS Seattle, organizat în partenariat cu Boeing.

Link-uri utile
Website: www.romania.aerospacemeetings.com
Brosura: http://romania.bciaerospace.com/images/2018/Downloads/aerospace_romania_leaflet_2018.pdf
Inscrierea este obligatorie si se realizaza aici: http://meetings.bciaerospace.com/romania/2018/signup.php
Lista participantilor la editia 2016: http://romania.bciaerospace.com/images/2016/Aerospace_meetings_romania_2016_participants_List.pdf
Programul conferintelor in 2016: http://romania.bciaerospace.com/2016-edition/2016-conference-program.html

Important: pentru a participa, inscrierea este obligatorie. Formularul de comanda trebuie trimis organizatorului pentru a valida participarea.

Informatii suplimentare pot fi oferite de doamna Mariana MIU, Marketing & Communications Manager
www.advbe.com; Tel: +33141864125; E-mail: mmiu@advbe.com.