Misiune economica: Bursa oamenilor de afaceri romani si germani, 20-21 mai 2015

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru va gazdui, in perioada 19-22 mai 2015, o misiune economica la care participa companii si organizatii din trei landuri din Estul Germaniei: Landul Brandenburg, Landul Turingia si Landul Saxonia-Anhalt.

Misiunea economica este organizata de Enterprise Europe Network prin organizatiile sale din Regiunea Centru (ADR Centru) si Landul Brandenburg (ZAB), in parteneriat cu Germany Trade and Invest si are scopul de a facilita realizarea de contacte si stabilirea de parteneriate de afaceri intre companiile straine participante si firme din Transilvania dar si realizarea de schimburi de experienta cu organizatii din domenii similare.

Domeniile de activitate pe care se axeaza intalnirile dintre companii sunt: constructii civile si industriale, constructii de case din lemn, furnizarea de produse din lemn, productia de articole de mobilier, fabricarea de articole de imbracaminte, formare profesionala, dezvoltare economica etc.

Intalnirile cu oamenii de afaceri si organizatiile din Germania vor avea loc in perioada 20-21 Mai 2015 in localitatile Alba Iulia si Sibiu, dupa cum urmeaza:

  • 20 mai 2015, Alba Iulia, Hotel Mercur, Lancram, DN1, km 373+100, nr.9, jud. Alba, incepand cu ora 11.00.
  • 21 mai 2015, Sibiu, Hotel Golden Tulip, Str. Scoala De Inot nr. 2, incepand cu ora 17.00.

Intalnirile cu firmele straine pot fi programate prin completarea formularului de inregistrare la misiunea economica, care se poate descarca de pe site-ul ADR Centru. Informatii despre firmele germane participante se gasesc in brosura de prezentare a evenimentului.

Pentru mai multe detalii va invitam sa ne contactati la coordonatele: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru: e-mail: emil.toma@adrcentru.ro, office@adrcentru.ro, persoana de contact Emil Toma, tel. 0358401276, interior 465.