Misiune economică în Republica Moldova

Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează în perioada 4-7 octombrie o misiune economică în Chișinău, la invitația CCI a Republicii Moldova, care aniversează 100 de ani de existență și 25 de ani de la fondarea Curții de Arbitraj Comercial.

Cu această ocazie, va fi organizată o sesiune de întâlniri bilaterale Business To Business pentru a oferi participanților posibilitatea stabilirii unor relații economice și de afaceri între companii. De asemenea vor fi organizate întâlniri cu reprezentanți ai autorităților locale pe teme de urbanism, amenajarea teritoriului, aspecte privind clădirile de patrimoniu, protecția mediului și emisiile poluante.

Veți avea ocazia de a participa și la evenimentele organizate cu ocazia celei de-a XVII-a ediție a Zilei Naționale a Vinului care va avea loc între 6-7 octombrie in Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău.

Participarea în cadrul misiunii economice este gratuită pentru companiile care își suportă singure costurile de deplasare și cazare. În cazul în care doriți să participați cu un grup organizat costul deplasării pentru minim 5 participanți este de 2200 lei+TVA /pers si include: transport cu microbus pe ruta Brașov – Chișinău și retur, cazare cu mic dejun hotel 4*/ SGL, asistență turistică și asistență în organizarea întâlnirilor de afaceri. Opțional – deplasare Chișinău – Odesa – Chișinău + 1 zi suplimentar / cost 630 lei+TVA.

Dat fiind că perioada menționată este foarte aglomerata în ceea ce privește disponibilitatea de cazare în zonă, vă rugăm sa confirmați intenția dvs. de participare pana în data de 27.08.2018, urmând să stabilim ulterior celelalte detalii logistice relevante.

Pentru informații suplimentare legate de acest eveniment, dar și pentru sprijin în înregistrarea la întâlnirile de afaceri, vă rugăm să ne contactați la următoarele coordonate: Emil Toma, emil.toma@adrcentru.ro, tel. 0358401276, interior 465.