Oportunitati pentru Industriile Aeronautica si Automotive Regionale

Industria Aerospatiala si Inovatorii din domeniul Mobilitatii se reunesc in aceasta toamna in Europa. Advanced Business Events (ABE) organizeaza trei evenimente majore destinate industriilor Aerospatiala si Automotive, cu o configuratie Business to Business, evenimente care aduc alaturi marii jucatori din industrie, furnizori, achizitori, inovatori si promotori de politici publice la nivel european si global. In calitate de partener al ABE, ADR Centru poate facilita accesul companiilor din Regiunea Centru – IMM si start-up-uri inovative – la aceste evenimente in conditii foarte avantajoase.


Aerospace Summit Bruxelles – http://brussels.bciaerospace.com/index.php/en/ – este, potrivit organizatorilor, o foarte buna oportunitate pentru actorii din industria aerospatiala si de aparare de a dezvolta noi legaturi de afaceri si de a le intari pe cele existente. Evenimentul, organizat in perioada 19-20 Septembrie 2018, va gazdui intalniri bilaterale intre furnizori si achizitori, precum si conferinte si work-shop-uri pe teme privind Transformarea Lantului de Aprovizionare in Orizontul 2030, Perspectivele Industriei Aeronautice Civile Europene, Oportunitati Europene si Sinergy Potentiale pentru Aviatie, Oportunitati in cadrul Fondului european de Aparare, Viitorul Programului Clean Sky.

In calitate de partener al ABE, ADR Centru poate facilita accesul companiilor din Regiunea Centru – IMM – la Aerospace Summit Bruxelles atat prin asigurarea unui tarif preferential acordat de organizatori, cat si prin sprijin in organizarea de intalniri bilaterale pe tot parcursul evenimentului, acces la un stand comun si asistenta in cadrul intalnirilor de afaceri, inclusiv cu sprijinul retelei Enterprise European Network (EEN).


VTM Torino – http://italy.vehiclemeetings.com/ – este un nou eveniment dedicat tehnologiei mobilitatii, care reuneste producatorii de autovehicule, furnizorii, promotorii de tehnologii disruptive, furnizorii de solutii si decidentii din sectorul mobilitatii. Temele vizate de eveniment sunt Vehicule Autonome si Conectate, Sisteme Avansate de Asistenta la Conducere si Senzori, Transformarea Infrastructurii Digitale si Interactiune, eMobility si Autovehicule Electrice si Hibride, Infrastructuri Smart si Noi Modele de Mobilitate, Simulare si Validare a Conducerii Autonome, Servicii de Cloud Big Data si Cybersecurity. Organizat in perioada 27 – 28 Noiembrie 2018, evenimentul este construit sa asigure o vizibilitate suplimentara start-up-urilor din domeniile mobilitatii, pentru care organizatorii pun la dispozitie pachete de servicii avantajoase pentru participarea la eveniment. Suplimentar, ADR Centru, in calitate de partener al ABE, poate oferi acces la standul propriu, servicii de asistenta pentru organizarea de intalniri si in cadrul intalnirilor, precum si servicii de promovare.


AEROMART Touluse – http://www.aeromart-toulouse.com/en/ – este un eveniment Business to Business dedicat Industriei Aeronautice, aflat la a 12 – a editie. Pana acum au fost prezenti in fiecare an Airbus, ATR, EADS Astrium, CNES, Goodrich, Latécoère, Liebherr Aerospace, Rockwell Collins, Safran, Thales Division Aéronautique, Thales Alenia Space, Boeing, Bombardier, Dassault, Embraer, UAC (United Aircraft Corporation), AVIC, COMAC, CASIC, Leonardo, Eaton, Esterline, General Electric. In acest an, ABE, in perioada 4 – 6 Decembrie 2018, va adauga la acest eveniment un summit al Industriei Spatiale, cu focus pe infrastructura si lantul de aprovizionare. In calitate de partener al ABE, ADR Centru poate facilita accesul companiilor din Regiunea Centru – IMM si start-up-uri – la Aeromart Touluse si atat prin asigurarea unui tarif preferential acordat de organizatori, cat si prin sprijin in organizarea de intalniri bilaterale pe tot parcursul evenimentului, acces la un stand comun si asistenta in cadrul intalnirilor de afaceri, inclusiv cu sprijinul retelei Enterprise European Network (EEN).