Regiunea Centru va fi reprezentata la a XX-a editie a Targului de Turism al Romaniei

In perioada 23-26 octombrie 2008, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru va participa la cea de-a XX-a editie a Targului de Turism al Romaniei care va avea loc la Romexpo, Bucuresti.

Pentru a facilita promovarea regiunilor romanesti si a oportunitatilor de turism din aceste zone, ADR Centru a beneficiat de o oferta generoasa din partea Ministerului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale. Aceasta oferta a fost transmisa tuturor judetelor din Regiunea Centru. Astfel, s-a dorit implicarea mai activa a celor sase judete din regiune – Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu – in evenimente dedicate promovarii la nivel national si international a oportunitatilor turistice din regiunea noastra.

Participarea regionala este posibila prin accesul la un stand de 24 metri patrati, cu 4 infodesk-uri de prezentare, pus la dispozitia Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru, spatiu de expunere pentru care si-au manifestat interesul de participare 4 entitati reprezentative pentru turism din judetele Brasov, Covasna, Harghita si Sibiu. Aceste entitati sunt: Serviciul de Marketing Turistic din cadrul Primariei orasului statiune Predeal, judetul Brasov, Asociatia pentru Dezvoltarea Turismului din Judetul Covasna, reprezentand Consiliul Judetean Covasna, Consiliul Judetean Harghita, prin compartimentul de Turism si Asociatia Judeteana de Turism Sibiu, reprezentand Consiliul Judetean Sibiu.

Standul dedicat regiunii Centru se regaseste alaturi de celelate standuri regionale, prin care MIMMCTPL spera sa poata promova direct turismul regional din Romania. Tot acest spatiu va fi amenajat in Pavilionul expozitional cu numarul 14, din Complexul Romexpo, Targul de Turism al Romaniei fiind deschis pentru specialisti in data de 23 octombrie, iar pentru public, intre 24 si 26 octombrie 2008. Standul Regiunii Centru se afla in partea stanga fata de intrarea pricipala in pavilionul 14, exact in fata scenei pe care, in timpul manifestarii, vor evolua cunoscuti interpreti de folclor.