Sesiune online de informare privind Intervenția 1.5.1 Incubatoare și acceleratoare de afaceri – 23 mai, ora 11

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru organizează o sesiune tehnică de informare privitoare la Intervenția 1.5.1 Incubatoare și acceleratoare de afaceri,  Prioritatea 1 – O regiune competitivă prin inovare și întreprinderi dinamice pentru o economie inteligentă,. Evenimentul se va desfășura online, în data de 23 mai 2024, cu începere de la ora 11.00.

Cu acest prilej vor fi discutate condițiile de finanțare, nevoile de investiții în infrastructura și serviciile de incubare precum și propunerile de completare/ îmbunătățire a ghidului solicitantului și a documentelor apelului aflat în consultare publică.

În vederea participării la eveniment, vă rugăm să vă înregistrați online, completând următorul formular https://forms.gle/aHcH2LeBt4etKLYLA. Link-ul de conectare la eveniment (platforma webex) va fi comunicat în data de 22.05.2024.

Menționăm că Ghidul solicitantului pentru Intervenția 1.5.1 Incubatoare și acceleratoare de afaceri este supus consultării publice în perioada  30 aprilie – 24 mai 2024. Detalii despre acest apel de proiecte sunt disponibile pe pagina de internet a Programului ”Regiunea Centru”, www.regiocentru.ro, respectiv la link https://www.regiocentru.ro/actiuni/incubatoare-si-acceleratoare-de-afaceri-1-5-1/