Sesiuni de informare privind lansarea apelului de proiecte vizând infrastructura rutieră de importanță regională

În contextul lansării în data de 15 martie 2016 a apelului de proiecte din cadrul Axei 6. Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională, Prioritatea de investiții 6.1 a POR 2014-2020, ADR Centru organizează în zilele de 5 și 7 aprilie 2016 la Alba Iulia și Brașov o serie de sesiuni de informare adresate reprezentanților consiliilor județene din Regiunea Centru privind lansarea Priorității de investiții menționate.

Sesiunile de informare organizate în data de 5 aprilie sunt adresate reprezentanților Consiliilor Județene din Alba, Sibiu și Mureș și se desfășoară în Sala de ședință a ADR Centru din Alba Iulia, Str. Decebal, nr. 12. Sesiunile de informare din data de 7 aprilie sunt adresate reprezentanților Consiliilor Județene din Brașov, Covasna și Harghita și se desfășoară la biroul ADR Centru din Brașov, Str. Iuliu Maniu, nr. 62.

Pe lângă condițiile de accesare a finanțărilor disponibile prin Prioritatea de investiții 6.1, se vor discuta aspecte generale privind utilizarea aplicației MySMIS și regulile de identitate vizuală aplicabile în perioada 2014-2020.