Sunteti interesati de accesarea fondurilor structurale? Aveti intrebari legate de implementare proiectelor Regio?

Raspunsul poate fi aflat prin studierea temelor abordate in cadrul unor brosuri de informare editate de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului in colaborare cu Agentiile pentru Dezvoltare Regionale din Romania.

In cei trei ani de la lansarea Programului Operational Regional solicitantii de fonduri nerambursabile au adresat, atat celor 8 agentii de dezvoltare regionala, cat si Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, numeroase intrebari referitoare la criteriile de eligibilitate ale unui proiect si la scrierea unei cereri de finantare. Pentru a veni in sprijinul celor ce doresc sa mai depuna proiecte sau care vor sa inteleaga punctul de vedere aborat in cadrul ghidurilor solicitantului, a fost realizata o sinteza a intrebarilor si a raspunsurilor transmise.
Aceste informatii le puteti gasi accesand urmatorul link:
http://www.inforegio.ro/user/file/august%202010/REGIO%20brosura%20Q&A%20BT.PDF

In cadrul brosurii “Ghid de implementare al proietelor Regio” se regasesc informatii utile pentru beneficiarii contractelor de finantare incheiate in cadrul Programului Operational Regional, care sa ii sprijine in implementarea proiectelor, astfel incat sa se poata atrage cat mai multe fonduri structurale in Romania. Ghidul cuprinde cele mai relevante aspecte pe care beneficiarul trebuie sa le aiba in vedere atat ca oportunitati, cat si ca obligatii, pentru a diminua la maxim riscul neeligibilitatii unor cheltuieli sau chiar a proiectului.
http://www.inforegio.ro/user/file/august%202010/Ghid%20de%20implementare%20a%20proiectelor%20REGIO.pdf
Puteti gasi si informații referitoare la Listele de verificare a intocmirii Cererii de Rambursare accesand urmatorul link: www.adrcentru.ro