Targ international pentru energii regenerabile si eficienta energetica in Europa de Sud-Est

RENEXPO® South-East Europe 2008
19. – 21.11.2008, Sala Palatului, Bucuresti, Romania

RENEXPO® South-East Europe 2008 aduce pentru prima data la Bucuresti multiplicatori si persoane ce actioneaza in zona de sud-est a Europei. Evenimentul ce va reuni un numar mare de persoane va avea loc intre 19. – 21.11.2008, la Sala Palatului. Cei aproximativ 50 de expozanti asteptati – producatori, planificatori, furnizori de energie, experti din cercetare si dezvoltare, institutii, medii, ministere si autoritati – vor prezenta celor in jur de 1500 de vizitatori de specialitate intregul domeniu al energiei regenerative si al eficientei energetice.

In cadrul targului vor avea loc congrese de specialitate pe teme precum biocombustibil, energie obtinuta din deseuri, energie eoliana, hidroenergie, fotovoltaice, respectiv un eveniment international de brokeraj tehnologic pentru energii regenerabile si eficienta energetica in constructii si renovari. Aproximativ 400 de oameni de specialitate din politica, economie, institutii si medii se vor informa despre intrebari juridice si de finantare, tehnologii si moduri de folosire a acestora, noi rezultate obtinute din cercetare, precum si viitoare dezvoltari in domeniul marketingului si a strategiilor de implementare.

Se astepta ca Romania sa trimita impulsuri clare intregii piete din zona Europei de Sud-Est si nu numai. Tarile vecine precum Ungaria, Serbia, Ucraina, Moldova, Bulgaria, Grecia, Turcia si Rusia vor fi, de asemenea, incluse in conceptul targului.

D-ra Avena Gall-Tamas, reprezentanta S.C. REECO RO Expozitii S.R.L. cu sediul in Bucuresti, in calitate de organizator al targului, a declarat: „RENEXPO® South-East Europe 2008 in Bucuresti este un „must" si pentru reprezentantii tarilor din vestul Europei care cauta usa de intrare de succes pe viitoarea piata regenerativa din sud-estul Europei”.