Târgul ALEA Alba Green Energy 2022, în Alba Iulia pe 1 și 2 octombrie

ADR Centru vă invită să participați la evenimentul dedicat dezvoltării pieței locale a energiei, organizat la Alba Iulia în 1 și 2 octombrie 2022

În perioada 1-2 octombrie 2022, Agenția Locală a Energiei Alba (ALEA) și Consiliul Județean Alba  organizează la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia a 10-a ediție a Târgului ALEA „Alba Green Energy”, eveniment dedicat dezvoltării pieței locale legat de eficiența energetică și producerea energiei regenerabile la nivel regional și local.

Anul acesta organizatorii continuă acest proiect prin implicarea multor părți interesate din domeniul energiei sustenabile. Târgul este adresat atât publicului larg, autorităților publice locale, precum și potențialilor investitori. Evenimentul vizează conștientizarea necesității utilizării tehnologiilor, soluțiilor și echipamentelor eficiente energetic și a celor de producere a energiei „verzi”, o condiție importantă pentru o dezvoltare durabilă.

În preziua deschiderii oficiale (30 septembrie), Consiliul Județean Alba și ALEA vor organiza un eveniment B2B, dedicat finanțării proiectelor de energie durabilă, adresat autorităților locale din județ, entităților care oferă soluții de finanțare pentru proiecte legate de dezvoltarea energetică durabilă, dar și firmelor din domeniu.

Detalii suplimentare pe alea.ro/AlbaGreenEnergy

PROGRAM

Vineri – 30 septembrie 2022

Ora 17.00 – Eveniment B2B: finanțarea proiectelor de energie durabilă

Participanți: ADR Centru, reprezentanți autorități locale, finanțatori, firme din domeniu energiei durabile

Sâmbătă – 01 octombrie 2022

Ora 10.00 – Deschiderea oficială  a târgului

Ora 10.30 – Vizitarea standurilor

Ora 12.00 – „Alba Green Bike Race”, eveniment dedicat elevilor de gimnaziu din Alba Iulia

Ora 19.00 – Finalul primei zile a târgului

Duminică – 02 octombrie 2022

Ora 10.00 – Vizitarea standurilor

Ora 11.00 – Eco spectacolul grădinițelor

Ora 12.30 – Tombole cu premii oferite de expozanți

Ora 17.00 – Închiderea târgului