UPDATE – Targul national de investitii „Impreuna reconstruim Romania”

Asa cum va informam in editia din luna Februarie a Newsletter-ului nostru, Avangarde PR Agency impreuna cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Asociatia Oraselor din Romania, Asociatia Comunelor din Romania si Patronatul Roman, organizeaza, la Hotel Phoenicia din Bucuresti, in perioada 23 – 25 mai 2012, Targul international al investitiilor “Impreuna reconstruim Romania”. Prin acest proiect se doreste sustinerea intereselor administratiilor locale din Romania, prin toate parghiile relationale create in cadrul acestui eveniment. In cadrul manifestarii, in seara de 23 mai 2012, se va organiza o seara speciala traditionala romaneasca, in cadrul careia va avea loc GALA PREMIILOR pentru primarii si firme private care au inregistrat performanta la nivel national, regional sau local, in privinta atragerii/absorbtiei de fonduri europene.

Cu ocazia organizarii targului, echipa proiectului Cartea Primariilor din Romania va lansa si cea de-a doua editie a publicatiei „Cartea Primariilor din Romania 2012-2016 – Monografia Romaniei”.

Informatii suplimentare gasiti in paginile de internet www.carteaprimariilor.ro, sau www.avangardegroup.ro, precum si in documentele atasate.