Vă invităm la Transylvania Awards 2018!

Transylvania Awards este un eveniment de business transilvan, o premieră în business-ul regional, ce va fi organizat la Alba Iulia, pe 6 și 7 septembrie de Raiffeisen Bank, Primăria Alba Iulia și Forbes România & Heraldist & Wondermarks.

De ce premiera? Pentru că Transylvania Awards 2018 va aduce laolaltă pentru prima dată peste 100 de reprezentanți ai celor mai mari companii din Ardeal, ambasadori și investitori străini, camere de comerț active în regiune, cele mai promițătoare 100 de startupuri, primari, city manageri și jurnaliști.

Evenimentul este împărțit în 3 secțiuni: Invest in Transylvania, Startups in Transylvania și Cities&People, ale căror conferințe și workshopuri se vor desfașura în paralel, însă cu evenimente de networking și câteva workshopuri gândite la comun.

Așadar, dacă ai un start-up tech, dar nu numai, poți să te înscrii într-un program de boost a ideilor, în cadrul secțiunii Startups in Transylvania. Programul se adresează oricărei companii cu vârsta sub 3 ani și oricărui proiect care poate progresa printr-o infuzie de know-how, mentorship și networking.

Înscrierile la eveniment se fac până la data de 17 august 2018. Juriul programului va analiza proiectele și în jur de 25 august vor anunța cele 100 de startups care vor fi invitate la eveniment. Din ele, 25 au oportunitatea să își prezinte proiectul live, într-un pitch de 5 minute, în fața acceleratoarelor, incubatoarelor, investitorilor români și străini, oamenilor de afaceri de top din regiune.

Printre speakerii evenimentul vor fi Steven van Groningen (CEO Raiffeisen Bank România), Antonio Camara (profesor la Universitatea din Lisabona), Dan Isai (Ceo Salad Box), Ciprian Morar (CEO Lateral Inc), Oana Bouraoui (Romanian IT) sau Ana-Maria Udriște (fondator U-legal).

Pentru informații suplimentare cât și pentru înscriere consultații websiteul evenimentului la adresa https://transylvaniaawards.com.