Vino la conferințele din Alba Iulia și Sibiu dacă vrei să știi cum să-ți faci propria afacere!

VREAU SĂ FIU ANTREPRENOR este un eveniment la care sunt invitați să participe toți tinerii care vor să afle mai multe despre antreprenoriat și să ia în considerare aceasta alternativă pentru viitorul lor. Cum au început propria afacere, cum se dezvoltă o afacere, dar și cum au făcut față eșecurilor, vor fi subiectele prezentate de doi antreprenori de succes de nivel local și național, care vor sta apoi la dispoziția tinerilor pentru a le da sfaturi și a le asculta propriile lor idei de afaceri.

În 26 octombrie 2016, are loc un astfel de eveniment la Alba Iulia, ce se va desfășura în intervalul 13:00 – 15.00 în Amfiteatrul A9 – Aula Magna de la Universitatea 1 Decembrie din Alba Iulia. Domnul Marius Maier managing partner la societatea de asigurări CMC GRUP RISK ADVISOR SRL din Cluj, alături de doamna Amalia Baciu Sarmeș director la societatea AXA PORCELAINE din Alba Iulia, le vor prezenta tinerilor din sală povestea evoluției lor, greutățile și soluțiile care i-au ajutat să aibă o afacere de succes.

Evenimentele sunt organizate în orașele Alba Iulia și Sibiu de către Fundația Romanian Business Leaders, în colaborare cu universitățile și școlile din orașele în care se desfășoară evenimentul, precum și alături de Centrul Europe Direct Regiunea Centru din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru. Cei ce vor să experimenteze mai mult din domeniul afacerilor, vor fi încurajați să acționeze în acest sens, având posibilitatea de a participa la o platformă ce utilizează jocuri interactive cu 6 niveluri pentru a-i ajuta să-și dezvolte gândirea antreprenorială și o idee de business.

Conferința din Sibiu va avea loc joi, 27 octombrie, începând cu ora 15:00 în Aula Magna din cadrul Universitații ”Lucian Blaga” din Sibiu. Domnul Dhaniel Nora, fost student al Universității, reprezentant al societății Purple Flowers SRL și doamna Anabela Luca, reprezentanta societății adLemonade, singura femeie care deţine o agenţie de online marketing în top 5 agenţii partenere Google, vor discuta în cadrul evenimentului care sunt motivele pentru care să ai propria afacere și cum poți atinge succesul în domeniu.

Detalii eveniment Alba Iulia: https://www.facebook.com/events/1288766641136000/
Detalii proiect și eveniment Sibiu: https://www.facebook.com/ulbs.eduhub/?fref=ts