Vrei un Plan de Mobilitate Urbană Durabilă în orașul tău?

Trei noi proiecte de mobilitate finanțate de UE, au lansat un studiu pentru a le ajuta să înțeleagă nevoile și barierele orașelor atunci când încearcă să dezvolte Planuri de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD).
Comisia Europeană susține dezvoltarea în continuare a conceptului de planificare a mobilității urbane durabile, instrumente și consiliere pentru orașe, precum și promovarea dezvoltării și implementării PMUD de către orașele din Europa.
În cadrul proiectului SUMPs-Up va fi realizat un studiu ce se concentrează asupra mobilității durabile, în numele a trei proiecte finanțate prin programul Comisiei Europene, Orizont 2020 respectiv SUMPs-Up , Prosperity și SUITS.
În acest sens, s-a elaborat un chestionar pe care vă rugăm să-l completați accesând următorul link: https://qeurope.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_djlOF6nHnHoUyP3. Răspunsurile dumneavoastră vor ajuta cele trei proiecte CIVITAS SUMP să ofere cursurile și finanțarea de care orașele au cea mai mare nevoie, pentru a fi în măsură să dezvolte și să implementeze PMUD.
De asemenea prin completarea acestui chestionar veți beneficia de șansa de a câștiga una dintre cele trei călătorii gratuite la Conferința pe tema Planurilor de Mobilitate Urbană Durabilă de la Dubrovnik (29-30 Martie 2017). Detalii despre conferință găsiți accesând următorul link http://www.eltis.org/discover/news/save-date-4th-european-conference-sustainable-urban-mobility-plans În plus, veți beneficia de prioritate la înscrierea pentru cursurile de formare sau la accesarea oportunităților de finanțare oferite de proiectul CIVITAS SUMPs-Up.