Oportunitati de colaborare cu institutia Aidico Spania

Biroul de Reprezentare al Regiunii Centru la Bruxelles realizeaza medierea contactului dintre actorii regionali ai Regiunii Centru si cei din celelalte regiuni, apartinand statelor membre ale Uniunii Europene. Printre alte activitati, Biroul de Reprezentare al Regiunii Centru la Bruxelles sustine proiectele initiate de actorii regionali autohtoni, prin promovarea lor si identificarea de parteneri straini, precum si prin oferirea de asistenta in organizarea si medierea intalnirilor, necesare formarii parteneriatelor.

Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru: www.adrcentru.ro, la sectiunea Birou Bruxelles va ofera in permanenta informatii noi si relevante in acest sens, incurajand inchegarea de relatii parteneriale in sensul accesarii acestor programe.

Va invitam pe aceasta cale sa urmariti in permanenta informatiile referitoare la oportunitatile oferite de biroul nostru din Bruxelles si asteaptam cu interes initiativele dumneavoastra in ceea ce priveste proiectele de cooperarea internationala.

Proiectul Collaborative Working Environment to Improve Follow-up on Construction Projects (CWE-ConPro), ce urmeaza a fi depus spre finantare de Institutul spaniol pentru tehnologia constructiilor AIDICO in luna septembrie a acestui an, in cadrul Programului pentru Cercetare si Inovare al Comisiei Europene, cauta parteneri din Regiunea Centru.

Proiectul isi propune implementarea unei aplicatii IT pilot, la nivelul unei Autoritati publice locale din Regiunea Centru, in scopul imbunatatirii capacitatii administrative si de management a acesteia, in domeniul urbanismului si constructiilor.