Ghid PNRR pentru sprijinirea utilizării serviciilor de comunicații cu accent pe zonele albe

Finanțare pentru sprijinirea utilizării serviciilor de comunicații prin diferite tipuri de instrumente pentru beneficiari, cu accent pe zonele albe, apel lansat spre consultare publică de către Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a lansat spre consultare publică Ghidul solicitantului pentru sprijinirea utilizării serviciilor de comunicații prin diferite tipuri de instrumente pentru beneficiari, cu accent pe zonele albe, aferent Investiției I11. Operațiunea B. Conectivitate digitală, Componenta 7 Transformare digitală, din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Obiectivul investiției: asigurarea acoperirii accesului la internet de foarte mare viteză în zonele în care piața nu poate furniza aceste servicii pe cont propriu (sate, inclusiv zone defavorizate)

Beneficiari eligibili: Companii mari de stat, întreprinderi mari sau parteneriate între acestea, microîntreprinderi, întreprinderi mici, mijlocii (sau parteneriate între acestea și întreprinderi mari doar pentru operarea rețelei)

Bugetul total estimat: 94.000.000 euro, fără TVA

Tipul apelului: competitiv cu termen limită de depunere.

Pentru mai multe detalii puteți descărca documentul Ghidul solicitantului de la adresa:

https://www.research.gov.ro/programe-europene/c7/

Cei interesați sunt rugați să transmită, până la data de 31.05.2023, propunerile lor de modificare și/sau completare, cu justificările aferente, pe adresa de email: fonduri.oipsi@adr.gov.ro