Ghidul pentru realizarea infrastructurii de Cloud Guvernamental a intrat în dezbatere publică pe Componenta 7 a PNRR

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizăriia a lansat spre consultare publică Ghidul solicitantului pentru implementarea infrastructurii de Cloud Guvernamental, parte a Componentei 7: Transformare digitală, Investiția I1, din cadrul Planului Național de Reziliență și Redresare.

Obiectivul investiții: implementarea infrastructurii Cloud Guvernamental prin tehnologii sigure și eficiente din punct de vedere energetic pentru a asigura caracterul sigur, interoperabil și standard al datelor publice.

Solicitanții eligibili: Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR), Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) și Servicul Român de Informații (SRI).

Bugetul total estimat: 374.730.000 euro – finanțare PNRR, respectiv 1.866.155.400 lei.

Tipul apelului: necompetitiv cu termen limită de depunere.

Pentru mai multe detalii puteți descărca documentele Ghidul solicitantului și anexele de la adresa: https://www.research.gov.ro/ro/articol/5626/programe-europene-planul-na-ional-de-redresare-i-rezilien-a-pnrr-transformare-digitala-componenta-7.  

Documentele conțin informații în vederea solicitării de finanțare: modalitatea de completare și depunere a cererii de finanțare, criterii de eligibilitate, grila de evaluare, descrierea etapelor de verificare, evaluare și contractare a proiectelor.

Cei interesați sunt rugați să transmită propunerile lor de modificare și/sau completare, cu justificările aferente, pe adresa de email contact.pnrr@research.gov.ro.