18 noiembrie – termen nou! MIPE așteaptă observații pentru Ghidul specific aferent schemelor de sprijin pentru digitalizarea IMM-urilor

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene prelungește data consultării publice a Ghidului specific aferent I3 Scheme de Ajutor pentru Sectorul Privat, Măsura 1. Schemă de minimis și schemă de ajutor de stat în contextul digitalizării IMM-urilor din cadrul PNRR Componenta C9. Suport pentru Sectorul Privat, Cercetare, Dezvoltare și Inovare.

A fost prelungită perioadei de consultare publică a Ghidului specific: 18.11.2022
MIPE răspunde interesului foarte mare manifestat de potențialii beneficiari în accesarea apelului privind adoptarea tehnologiilor digitale, astfel sunt invitate persoanele sau organizațiile interesate pentru „Instrumentul de grant de până la 100.000 euro pe întreprindere care să sprijine IMM-urile în adoptarea tehnologiilor digitale” să trimită în continuare propunerile și recomandările lor la adresa: contact.implementarepnrr@mfe.gov.ro .
Solicitările primite până în prezent au fost înregistrate, iar răspunsul va fi centralizat într‑o listă de întrebări și răspunsuri care va fi publicată pe site-ul www.mfe.gov.ro, secțiunea Anunțuri PNRR (https://mfe.gov.ro/category/anunturi-pnrr/), la finalul perioadei de consultare publică a ghidului specific (18.11.2022).
Pentru mai multe detalii puteți descărca documentul următor: Ghidul Solicitantului de la adresa
https://mfe.gov.ro/pnrr-ghidul-specific-pentru-instrument-de-grant-de-pana-la-100-000-euro-pe-intreprindere-pentru-adoptarea-tehnologiilor-digitale-in-consultare-publica/