ADREAM – Competitia europeana de arhitectura si design in eco si agro-materiale

Consiliul Regiunii Picardy (Fr) si Landul Thuringia (Ger) lanseaza, cu ocazia aniversarii a 15 ani de cooperare bilaterala, competitia europeana de arhitectura si design in eco si agro-materiale ADREAM.

Competitia este deschisa profesionistilor si studentilor pasionati de arhitectura inovativa utilizand eco si agro materiale de constructie. Cele mai bune proiecte vor beneficia de premii in bani si fonduri pentru dezvoltarea de prototipuri. De asemenea, participantii vor avea oportunitatea sa dezvolte contacte si relatii de colaborare cu reprezentanti ai mediului stiintific si de afaceri.

In cadrul competitiei ADREAM vor fi acordate urmatoarele premii:

Pentru profesionisti:
• Premiul I: 10000 € + 30000 € pentru realizarea prototipului
• Premiul II:: 6000 €
• Premiul III: 4000 €
• mentiuni, publicarea proiectelor si participarea la expozitii

Pentru studenti
• doua premii a 5000 € + 2 premii a 10000 € pentru realizarea de prototipuri
• mentiuni, publicarea proiectelor si participarea la expozitii

Termenul limita pentru prima faza a depunerii proiectelor este 18 aprilie 2010, premiile urmand a fi decernate oficial in Iunie 2010. Proiectele castigatoare precum si o selectie a celor mai bune lucrari vor fi publicate si expuse in Franta si Germania, pana in 2011.

Pentru mai multe informatii legate de aceasta competitie, precum si pentru inscriere va invitam sa accesati pagina de internet a evenimentului la adresa: http://www.adream-thueringen.picardie.fr

Documente

ADREAM