Alătură-te misiunii economice organizate de ADR Centru la Torino, la „Vehicle & Transportation Technology Innovation Meetings”, 27-28 Noiembrie 2018

Evenimentul „Vehicle & Transportation Technology Innovation Meetings”, organizat în perioada 27-28 Noiembrie 2018 la Torino, în Italia, se constituie ca o platformă pentru întâlniri de afaceri, conferințe și workshop-uri destinate atât tehnologiilor, cât și produselor. Conferinţele organizate pe durata evenimentului vor aborda teme precum Vehicule Autonome şi Conectate, Sisteme Avansate de Asistenţă la Conducere, Transformarea şi Interacţiunea Infrastructurilor Digitale, eMobilitz şi Vehicule Electrice şi Hibride, Infrastructuri SMART şi Noi Modele de Mobilitate, Simulare şi Validare a Conducerii Autonome, Servicii de Cloud, Big Data şi Cybersecurity.

Pentru companiile şi start-up-urile din domeniu, evenimentul creează posibilitatea de a interacţiona cu jucători globali interesaţi de susţinerea şi dezvoltarea soluţiilor inovative ţinând cont de faptul că vor fi prezente la eveniment, cu o delegație importantă de cumparatori, companii precum AVL, BOSCH, DENSO, FEV, GENERAL MOTORS, ITALDESIGN, CAR2GO, CSI, TEXA.

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru poate facilita participarea la eveniment pentru companii, autorităţi publice locale, asociaţii de transport local, start-up-uri din regiunea Centru în condiţii financiare avantajoase faţă de oferta standard, datorită parteneriatului cu Advanced Business Events, organizatorul evenimentului. Pachetul de facilităţi conţine acces gratuit la toate evenimentele VTM Meetings, în cazul în care organizaţia este start-up sau participă la eveniment în calitate de potenţial cumpărător (BUYER), planificare şi organizare gratuită de întâlniri bilaterale, asistenţă gratuită din partea ADR Centru, prin biroul Enterprise Europe Network, pe toată durata Târgului. De asemenea, există posibilitatea organizării transportului gratuit pentru 5 organizaţii: o persoană per organizaţie, condiţionat de constituirea unei delegaţii de minim 5 organizaţii.

Pentru companiile care participă ca și furnizor (EXHIBITOR), în baza recomandării ADR Centru, organizatorii au propus o ofertă specială, pe baza a doua formule de participare care să faciliteze participarea companiilor din Regiune:

  • 2 000 € în loc de 2 350 € pentru un stand de 4 m² (BASIC PACKAGE: 1 COMPANY – 1 DELEGATE – 4sqm)
  • 1 200 € în loc de 1 300 € pentru formula masă de întâlniri de afaceri (BtoB TABLE – “ Name Formula”)

Pentru start-up-uri, participarea este gratuită, indiferent dacă participă în calitate de cumpărător sau furnizor.

Mai multe detalii despre opțiunile pentru participare și modalitatea de înscriere găsiți pe site-ul evenimentului sau accesând link-ul: http://italy.vehiclemeetings.com/index.php/registration. De asemenea, programul conferinţelor din cadrul evenimentului este disponibil la adresa http://italy.vehiclemeetings.com/index.php/plenary-conference.

În măsura în care evenimentul este de interes pentru dumneavoastră și doriți să beneficiați de facilitățile amintite mai sus, vă rugăm să ne contactați până în data de 26.10.2018, oferindu-ne astfel posibilitatea unei bune organizări pentru delegația constituită. Pentru detalii referitoare la participare, persoanele de contact, din partea ADR Centru, sunt dl. Ioan Leviţchi, Şef Serviciu Promovarea Mediului de Afaceri și Atragere Investitori, telefon: 0258 818 616, interior 451, e-mail ioan.levitchi@adrcentru.ro și dna. Andreea Potinteu, Expert programe, Serviciul Cooperare Externă/ Dezvoltare Programe, Proiecte Regionale, tel. 0358-401.276, int. 462, e-mail – andreea.potinteu@adrcentru.ro .