Austria Showcase „Tehnologia mediului înconjurător si energii regenerabile”

Camera Federala pentru Economie a Austriei – Membru al Enterprise Europe Network anunta organizarea, in perioada 18-19 mai 2011, la Bucuresti, a evenimentului „Austria Showcase – Tehnologia mediului inconjurator si energii regenerabile”.

In cadrul acestui eveniment, ce va fi gazduit de Hotel Radisson Blu, numeroase firme de profil din Austria isi vor prezenta gama de produse si servicii si vor participa la discutii individuale de tip B2B cu potentiali parteneri din Romania.

Firmele romanesti cu activitate in domeniile protectiei mediului si energiilor regenerabile sunt invitate sa stabileasca intalniri B2B cu firmele austriece participante la acest eveniment, informatii suplimentare putand fi obtinute la datele de contact: Email: bucharest@advantageaustria.org, Tel.: 0372 068 900.

Evenimentul va fi precedat de organizarea Bursei de Cooperare in Domeniul Energiilor Regenerabile, ce va avea loc in data de 5 mai 2011, la Gussing – Austria.

Bursa va fi dedicata actorilor interesati din Europa Centrala si de Est, al caror domeniu de activitate si competenta vizeaza: biomasa, biogazul, biodiesel-ul, energia eoliana si energie fotovoltaica.

Programul amanuntit al evenimentului organizat la Gussing, precum si formularul de inscriere pentru sectiunea de matchmaking a bursei pot fi consultate si completate accesand link-ul: http://www.b2match.eu/renewableguessing2011 .