B.FONDURI-UE.RO

Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale (CIIS) a lansat recent un nou site national dedicat beneficiarilor de proiecte finantate prin Instrumentele Structurale.

Site-ul este dezvoltat pe o platforma interactiva dinamica, in cadrul careia beneficiarii fondurilor structurale si de coeziune au posibilitatea de a-si promova proiectele si rezultatele, precum si de a face schimb de bune practici. Fiecare beneficiar inscris are propriul profil, cu date despre organizatia sa si prezentari ale proiectelor in derulare sau finalizate.

Cum toate proiectele cu finantare nerambursabila impun activitati de publicitate, site-ul vine in intampinarea acestor nevoi. Utilizatorii care isi fac profiluri pe site pot sa-l foloseasca pentru a promova evenimentele din cadrul proiectelor, pentru a anunta si prezenta cursurile si seminariile organizate sau pentru a publica anunturile si documentele aferente procedurilor de achizitie publica.

Pe langa proiectele inscrise de catre beneficiari, utilizatorii pot consulta proiecte de succes si exemple de bune practici implementate in Romania, recomandate de catre autoritatile de management si organismele intermediare ale programelor operationale.
In plus, site-ul contine mai multe resurse utile pentru beneficiari: lista autoritatilor care ofera finantare, sectiune de ABC fonduri structurale (concepte, conditii de eligibilitate, documente necesare pentru accesarea fondurilor), legaturi catre institutiile europene, nationale si locale, legislatie, un glosar de termeni, documente de sinteza, strategii, studii, evaluari, rapoarte anuale si, nu in ultimul rand, informatii utile beneficiarilor in elaborarea si implementarea proiectelor.

Site-ul poate fi accesat atat de beneficiari, cat si de persoanele interesate de proiectele finantate prin intermediul instrumentelor structurale, la urmatoarea adresa: http://b.fonduri-ue.ro

Sursa: Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale

Documente

B.Fonduri