BE @Smart Manufacturing Matchmaking 2020 | Întâlniri B2B | 18 – 20 noiembrie 2020

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați în 18 – 20 noiembrie 2020 la evenimentul de întâlniri B2B BE @Smart Manufacturing Matchmaking 2020”, organizat de SPIN – Innovation Business Support – partener EEN Italia.

În calitate de organizaţie membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi inovare, Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regionala Centru, vă aduce la cunoștință oportunitatea de a participa la „BE @Smart Manufacturing Matchmaking 2020”, un eveniment de întâlniri B2B online organizat în 18 – 20 noiembrie 2020, unde vă puteți întâlni cu manageri de companii, cercetători și organisme publice care lucrează în domeniul producției inteligente și al industriei 4.0.

Avantajele participarii: Industria 4.0 revoluționează și revitalizează toate operațiunile industriale. Companiile se confruntă cu noi provocări, dar în același timp profită de oportunitățile oferite de a patra revoluție industrială. Brokerage Event @ Smart Manufacturing Matchmaking 2020 oferă o oportunitate unică de a întâlni oameni de știință, cercetători și manageri de companii care lucrează în domeniul producției inteligente și al industriei 4.0. Este, de asemenea, o oportunitate importantă de a rămâne la curent cu cele mai noi tehnologii avansate, cererea de inovare din partea instituțiilor și orașelor, noile aplicații din partea IMM-urilor și provocările tehnice cu care se confruntă companiile mari.

Principalele subiecte abordate: Digital Twin/ Internetul industrial al obiectelor/ Aplicații ale realității virtuale / augmentate / mixte în industrie/ Analize Big Data/ Sisteme fizice cibernetice/ Simulare/ Robot autonom/ AI & Machine Learning pentru aplicații industriale/ Fabricarea aditivă/ Securitate cibernetică și cloud/ Interfețe Human Machine/ Întreținere predictivă/ Integrarea sistemului/ Producție autonomă

Cum poți participa: BE @ SMM2020 va fi organizat ca un eveniment virtual, ceea ce înseamnă că toate întâlnirile 1: 1 vor avea loc online în 18 – 20 noiembrie 2020 într-o platformă dedicată de întâlnire virtuale, iar înscrierea se poate face până in data de 19 noiembrie 2020 aici.

Sprijin și asistență: echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistenţă și informaţii suplimentare pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Daniela Breazu, E-mail: daniela.breazu@adrcentru.ro.