Bioenergy Markets for Europe

Luand in considerare importanta utilizarii bioenergiei la nivel european, Asociatia Europeana pentru Biomasa AEBIOM si grupul REECO, co-organizeaza in perioada 30 Iunie – 1 Iulie 2010, la Bruxelles, evenimentul „RENEXPO® Bioenergy EUROPE & AEBIOM European Bioenergy Conference”.

Evenimentul va grupa sub cupola sa o serie de standuri expozitionale si conferinte, avand ca tema centrala bioenergia, acest format de eveniment permitand schimbul de idei si informatii intre vizitatori si actorii europeni care desfasoara activitati in acest sector. Astfel, vizitatorii vor avea acces la cele mai noi informatii cu privire la legislatia europeana in domeniu si isi vor putea crea o imagine bogata in ceea ce priveste evolutia si stadiul actual de dezvoltare a pietei bioenergiei (biogaz, biocombustibili, incalzire si electricitate).

Evenimentul „RENEXPO® Bioenergy EUROPE & AEBIOM European Bioenergy Conference” va beneficia de prezenta a peste 30 de expozanti din domeniul planificarii, productiei si furnizarii bioenergiei, experti din domeniul cercetarii si dezvoltarii, ONG-uri si institutii relevante, acestia urmand sa prezinte unui numar estimat de 500 de vizitatori, cele mai noi produse, servicii, inovatii, descoperiri si informatii din domeniul bioenergiei.

Inregistrarea la acest eveniment este deschisa tuturor organizatiilor sau persoanelor interesate de aceasta tematica, informatii suplimentare, precum si formularul de inscriere, putand fi consultate accesand pagina de internet a evenimentului: http://www.renexpo-bioenergy.eu/.