Sesiuni de coaching pentru start-up-uri, în perioada noiembrie – decembrie 2023

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în calitate de organizație membră a Enterprise Europe Network – cea mai mare rețea de sprijin pentru afaceri și inovare – aduce în atenția start-up-urilor recent înființate, oportunitatea de a participa la 3 sesiuni de coaching online, care se vor desfășura în perioada noiembrie – decembrie 2023.

În cadrul proiectului RAISE, EURADA organizează o serie de 3 sesiuni de coaching online, GRATUITE, destinate start-up-urilor recent înființate. Sesiunile, conduse de Lorenzo Valeriani de la grupul META, se vor axa pe tema principală a Acțiunii de Parteneriat în Afaceri și vor fi adresate start-up-urilor aflate în faza pre-seed și seed. Scopul acestor ateliere este să ajute start-up-urile și proiectele lor să avanseze pe piață, învățându-le despre acțiunile și instrumentele necesare pentru a-și promova corect produsul.

Proiectul RAISE este un proiect finanțat de UE în cadrul programului Horizon Europe, având ca scop principal crearea unei rețele sustenabile care să susțină creșterea și extinderea start-up-urilor în Europa, prin includerea finanțării, cercetării, stimulentelor și internaționalizării, contribuind în cele din urmă la promovarea unui ecosistem unic al start-up-urilor în UE, care să depășească limitele orașelor și regiunilor individuale.

Fiecare atelier va fi împărțit în două părți. Segmentul inițial de 60 de minute se va concentra pe conținutul teoretic, permițând participanților să adreseze întrebări și să clarifice concepte. Sesiunea ulterioară de 30 de minute va fi una practică și va evolua pe parcursul celor patru ateliere. Fiecare sesiune va aborda patru teme diferite, desfășurându-se de la mijlocul lunii octombrie până la începutul lunii decembrie:

  • The Unique Value Propositions Canvas (06 noiembrie 2023): Pentru a învăța cum să utilizați UVP Canvas ca instrument strategic pentru adresarea unei nevoi specifice pentru client prin dezvoltarea unei soluții, adoptând The Lean Canvas;
  • Approaching risk capital investors (21 noiembrie 2023): Identificați investitorii din ecosistem și care este cea mai bună modalitate de a-i aborda;
  • How to master your pitch (05 decembrie 2023): Instrumente utile pentru a învăța cum să pregătiți o prezentare pentru a aborda investitorii și pentru a crește șansele de a obține finanțare.

Participarea în cadrul celor patru evenimente este GRATUITĂ.

În vederea participării la eveniment, vă rugăm să vă înregistrați online, aici.

Sprijin și asistență: echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistență și informații suplimentare pentru înregistrare și alte detalii despre organizarea de evenimente similare. Persoană de contact: Alexandra Pojar, e-mail: alexandra.pojar[at]adrcentru.ro.