Colaborare intre punctele nationale de contact PC7 si membrii retelei – EEN

In data de 28 octombire 2010, ADR Centru participa, in Ljubljana – Slovenia, la intalnirea internationala a punctelor nationale de contact PC7 si a membrilor retelei EEN.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru va reprezenta mediul de afaceri si de cercetare al Regiunii Centru la aceasta intalnire, in calitate de membru al Retelei EEN, si va cauta cele mai practice modalitati de implementare la nivel regional a informatiilor, cunostintelor si experientei dobandite in cadrul acestei intalniri.

Gazduit de Camera de Comert si Industrie din Slovenia, evenimentul va beneficia de prezenta reprezentantilor Comisiei Europene din Directoratele: „Intreprinderi si Industrie”, responsabil de gestionarea retelei Enterprise Europe Network si „Cercetare” responsabil de managementul Programului Cadru 7.

Expertii celor doua Directorate ale Comisiei Europene au dezvoltat de curand un set de linii directoare pentru cooperarea între membrii Enterprise Europe Network şi membrii retelei Punctelor Nationale de Contact PC7.

Agenţia Executivă pentru Competitivitate şi Inovare (EACI) va profita de aceasta ocazie pentru a prezenta aceste linii directoare, precum si o serie de exemple de buna cooperare intre între membrii Enterprise Europe Network şi membrii retelei Punctelor Nationale de Contact PC7.

Pentru informatii suplimentare privind reteaua Enterprise Europe Network, proiectul BISNet Transylvania si serviciile oferite in cadrul acestuia, va invitam sa ne contactati la coordonatele: Andreea Cretu – Expert Programe – Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, Tel: 0358 – 401.276, Fax: 0258 – 818.613, Email: andreea.cretu@adrcentru.ro .

Documente

Intalnire Slovenia