Companiile din Regiunea Centru sunt invitate sa participe la conferinta si intalnirile bilaterale de afaceri organizate in cadrul evenimentului “Impreuna suntem puternici. Cluster”

Companiile din Regiunea Centru sunt invitate sa participe la conferinta si intalnirile bilaterale de afaceri organizate in cadrul evenimentului “Impreuna suntem puternici. Cluster” ce va avea loc la Sfantu Gheorghe in data de 27 aprilie 2012. Evenimentul este organizat de ADR Centru in parteneriat cu patru organizatii din Ungaria, membre ale retelei europene de sprijin pentru afaceri Enterprise Europe Network si asociatia ASIMCOV. La intalnirile bilaterale de afaceri, companiile din Regiunea Centru vor avea posibilitatea sa poarte discutii cu reprezentantii celor 17 firme din Ungaria care vor participa la misiunea economica organizata cu ocazia acestui eveniment. Domeniile de activitate vizate sunt: Energie regenerabila,Silvicultura si Industria lemnului, Agricultura si Industrie alimentara, Tipografie-design, Textile si Constructii.

Pentru a va inregistra la eveniment va rugam sa completati formularul de inregistrare atasat si sa-l transmiteti la coordonatele mentionate in formular.