Conferința Clusterelor din Transilvania, ediția a 4-a

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru în colaborare cu Aries Transilvania, vă invită să participați la evenimentul de brokeraj ”EU – Asia Gateway 2018 Conference and Matchmaking” dedicat firmelor și clusterelor active în sectoarele IT, bioeconomie, agricultură, mobilier, producție, industrii creative și turism. Evenimentul de brokeraj va fi organizat ca parte a ediției cu numărul 4 a Conferinței Clusterelor din Transilvania: ”EU-Asia Gateway 2018 – The 4th Transylvanian International Clusters Conference”, care se va desfășura în Cluj-Napoca, în perioada 17-18 mai 2018.

Conferința Clusterelor din Transilvania s-a dovedit a fi un real succes încă de la prima ediție, înregistrând un număr mare de participanți din rândul companiilor. Ediția din acest an va oferi participanților posibilitatea de a lua parte la paneluri tematice, întâlniri de afaceri și la alte evenimente de socializare.

Unul dintre principalele puncte de interes din cadrul Conferinței Clusterelor din Transilvania va fi evenimentul de brokeraj ”EU – Asia Gateway 2018 Conference and Matchmaking”, ce va lua forma unei sesiuni de întâlniri C2C și B2B la care participă clustere și companii din Asia, Australia, Germania, Ungaria și România.

Evenimentul de brokeraj va fi organizat, în 18 mai 2018, cu sprijinul rețelei Enterprise Europe Network (EEN) sub forma unei sesiuni de matchmaking. Aceasta reprezintă o oportunitate excelentă pentru a vă promova, pentru a discuta proiecte de colaborare și pentru a vă găsi parteneri și clienți, atât în țară cât și în străinătate.

Informații suplimentare privitoare la evenimentul de brokeraj pot fi obținute accesând link-ul EU – Asia Gateway 2018 Conference and Matchmaking. Termenul limită pentru înregistrare este 10 mai 2018.

Pentru a putea participa la Conferința Clusterelor din Transilvania este necesară o înregistrare separată față de evenimentul de brokeraj. Înregistrarea se poate efectua accesând linkul conferinței, la adresa: http://transylvanianclusters.ro/.

Vă invităm să ne informați asupra intenției dumneavoastră de a participa la acest eveniment până în 10 mai 2018, la coordonatele de contact: Emil Toma, Email: emil.toma@adrcentru.ro, Tel. 0358 401 276 interior 465.