Conferinta Finantare.ro

Dupa succesul inregistrat la Bucuresti, la inceputul acestei luni, organizatorii conferintei Finantare.ro isi indreapta atentia spre Cluj-Napoca unde va fi desfasurata cea de a doua editie a evenimentului, in data de 29 noiembrie 2012 la Hotelul Golden Tulip Ana Dome.

Conferinta Finantare.ro aduce in prim plan subiecte de actualitate si de interes pentru dezvoltarea mediului de afaceri din Romania, o atentie speciala fiind acordata surselor de finantare existente si managementului de proiect.

Evenimentul va reuni specialistii in fonduri europene, finantatorii, consultantii, IMM-uri, autoritati publice si ONG-uri, oferind un cadru de interactiune directa intre actorii relevanti din aria implementarii si dezvoltarii proiectelor.

Programul conferintei va include 3 dezbateri centrale si doua workshop-uri, in timpul carora publicul este incurajat sa aduca in discutie idei proprii si sa adreseze intrebari atat speakerilor cat si colegilor participanti pentru ca impreuna sa puna lucrurile in miscare.

DEZBATERI

  1. Care sunt principalele provocari pe parcursul implementarii proiectelor cu finantare europeana?
  1. Ce tehnici si instrumente de management de proiect te pot ajuta atunci cand pregatesti o investitie?
  2. Cat de accesibile sunt finantarile din surse private ca alternativa la fondurile europene?

WORKSHOP-URI

  1. Subventii pentru agricultura
  2. Managementul proiectelor

La conferinta sunt invitati sa participe antreprenori, reprezentanti ai IMM-urilor, APL-urilor si ONG-urilor, ai firmelor de consultanta si firmelor de project management, manageri de proiect, detinatori de proiecte in derulare sau persoane interesate sa isi dezvolte o afacere cu fonduri europene sau private si toti cei pentru care subiectele analizate in cadrul evenimentului prezinta un real interes.

Participarea la Conferinta Finantare.ro se face pe baza de bilete care pot fi achizitionate prin simpla completare a unui formular direct pe site-ul oficial la adresa: http://cluj2012.finantare.ro/inscrieri/.

Informatii suplimentare despre Conferinta Finantare.ro va pot fi oferite de catre managerul de proiect Carmen Dumea la tel: 0743 087 270, sau prin e-mail: evenimente@arhipelago.com