Conferință Online Regională BISNet Transylvania| Drumul către Digitalizare | 30 iunie 2020

În calitate de organizaţie membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi inovare, Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regionala Centru vă invită să participați la Evenimentul Regional  “Drumul către Digitalizare”, organizat online de Agenția de Dezvoltare Regională Centru în 30 iunie 2020.

Digitalizarea este cea mai mare forță de transformare a societății de astăzi. Revoluția digitală a schimbat radical, fundamental și la nivel mondial societatea și continuă să facă acest lucru. Digitalizarea duce la o transformare a celor mai importante elemente ale societății – creștere, inovație, bunăstare, durabilitate, securitate și democrație. Pentru a face față provocărilor și a crea un viitor durabil, avem nevoie de cunoștințe și colaborare strânsă între diverși actori din societate și de modele care să ofere încredere.

 Scopul si obiectivele evenimentului:

Ne-am propus ca în acest eveniment, împreună cu invitații noștri, să oferim companiilor interesate informații practice despre etapele digitalizării afacerii, ce soluţii folosesc managerii pentru a-şi administra mai bine compania şi resursele, unde sunt obstacolele si oportunitățile digitalizării proceselor de business, de unde ne luăm soluțiile pentru afacerea noastră și unde găsim experții potriviți dar și surse de finanțare.

 Avantajele participării:
Oportunitățile pe care le oferă digitalizarea sunt extinse; nivel crescut de servicii, automatizare și inteligență artificială, reducerea impactului asupra mediului, procese mai eficiente în sectoarele industriale și de servicii și simplificarea vieții de zi cu zi. În același timp, digitalizarea aduce multe noi provocări. O digitalizare durabilă necesită o gestionare capabilă a problemelor referitoare la confidențialitate, securitate, consumul de energie, precum și probleme legate de tranziția care are loc la dispariția locurilor de muncă din cauza automatizării.

 Cum poți participa: Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierea si consultarea agendei poate fi făcuta aici până cel târziu în 26 iunie 2020. 

Sprijin și asistență: Echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistenţă și informaţii suplimentare pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Emil Toma email: emil.toma@adrcentru.ro, telefon 0358 401 276, Interior 465.