Dezbateri pe tema dezvoltării mobilității și transportului durabil în Zona Urbană Funcțională a Municipiului Alba Iulia | Alba Iulia | Hotel Parc

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați vineri 23 noiembrie 2018, începând cu ora 10:00, la evenimentul de diseminare având ca temă dezvoltarea mobilității și transportului durabil în Zona Urbană Funcțională a Municipiului Alba Iulia.

Organizat în contextul proiectului de cooperare transnaţională CHESTNUT – “Elaborarea CompreHensivă a Planurilor Strategice pentru Transport Urban Durabil”, evenimentul își propune să identifice soluții pentru dezvoltarea mobilității urbane durabile în Municipiul Alba Iulia și în localitățile cu care acesta are relații funcționale din punct de vedere al organizării serviciilor de transport și mobilitate, respectiv: Cricău, Ighiu, Ciugud, Galda de Jos, Sântimbru, Întregalde, Mihalț, Sebeș și Teiuș.

Agenda evenimentului va include:

 Prezentarea obiectivelor pentru dezvoltarea mobilității precum și a schiței Planului de Mobilitate Urbană Durabilă propus pentru Zona Urbană Funcțională a Municipiului Alba Iulia.
 Analiza inițiativelor locale din domeniul mobilității urbane și soluții propuse pentru fluidizarea traficului în zonă, inclusiv analiza oportunității construirii unui terminal multimodal la nivelul Zonei Urbane Funcționale a Municipiului Alba Iulia.
 Prezentarea celor mai noi tendințe europene în domeniul planificării și gestionării aspectelor de mobilitate și soluții de finanțare pentru proiectele din domeniul mobilității.

Înregistrarea la eveniment este gratuită și poate fi realizată telefonic sau prin email până miercuri, 21.11.2018. Persoane de contact: Gabriela Țârău gabriela.tarau@adrcentru.ro, sau Tudor Udrea tudor.udrea@adrcentru.ro, Telefon: 0358 401 276 Int. 466, 421.