Enterprise Europe Network Transilvania – Motorul de căutare a partenerilor de afaceri internaționali

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în calitate de organizație membră a Enterprise Europe Network – cea mai mare rețea de sprijin pentru afaceri și inovare – vă aduce în atenție posibilitatea utilizării motorului de căutare a partenerilor de afaceri, ale căror oferte și cereri de cooperare au fost publicate pe platforma  de cooperare în afaceri a Enterprise Europe Network Transilvania: Găsește parteneri internaționali.

Consorțiul BISNet Transylvania  vă pune la dispoziție posibilitatea de a identifica parteneri pentru dezvoltarea afacerii dvs. și a genera expresii de interes (EoI) specifice utilizând motorul de căutare Găsește parteneri internaționali. Platforma Enterprise Europe Network de cooperare în afaceri oferă acces nelimitat la bazele de date ale Comisiei Europene, conținând sute de cereri și oferte de cooperare în afaceri, transfer tehnologic și propuneri de proiecte în domeniul cercetării, inovării și dezvoltării. Utilizând motorul de căutare Găsește parteneri internaționali puteți aplica criterii de selecție a pofilelor după tipul de cooperare căutat, domeniul de activitate sau țara de proveniență a companiei cu care doriți să stabiliți o colaborare.

Dacă doriți ca oferta sau cererea dvs. de cooperare în afaceri să se regăsească în baza de date a Comisiei Europene vă rugăm să ne contactați la datele de mai jos.

Pentru mai multe informații  despre serviciile noastre vă rugăm să accesați site-ul Enterprise Europe Network Transilvania.

Sprijin și asistență: echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistență și informații suplimentare pentru urilizarea motorului de căutare de parteneri de afaceri. Persoane de contact: Dumitrița Burduf, e-mail: dumitrita.burduf[at]adrcentru.ro și Alexandra Pojar, e-mail: alexandra.pojar[at]adrcentru.ro .