Eveniment de Brokerage – “Central European Businessman Meeting”

Camera de Comert si Industrie Pécs-Baranya – Ungaria, membra a Enterprise Europe Network, organizeaza in data de 10 Septembrie 2010, la Pécs – Ungaria, evenimentul de brokerage „Central European Businessman Meeting”.

Evenimentul este deschis participarii organizatiilor si intreprinderilor cu obiect de activitate in domeniile: Industrii creative, Industria alimentara, Industria medicala si Industria mediului. Aceste întâlnirii de „business 2 business” vor constitui o oportunitate reala de a crea legaturi de cooperare si parteneriat, cu firme cu profil similar din intreaga Europa.

Inregistrarea la acest eveniment este deschisa intreprinderilor de profil din Regiunea Centru, conditiile de participare, precum si formularul de inscriere, putand fi consultate accesand pagina de internet a evenimentului: http://www.b2fair.com/, la sectiunea Central-European Businessman Meeting 2010.

Pentru informatii suplimentare privind acest eveniment, puteti, de asemenea, contacta in mod direct, Camera de Comert si Industrie Pécs-Baranya, la coordonatele de contact: Anita Hendinger — Telefon: +3672507126, Email: ahendinger@pbkik.hu.